Αρπαγή Μαρκέλλας: “Δεν υπήρξε καμία έλξη για την 10χρονη” τα πρώτα λόγια της 33χρονης στην ανακρίτρια

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρίσκεται από το πρωί η 33χρονη, που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τα πρώτα λόγια της κατηγορουμένης στην απολογία της, είναι ότι δεν υπήρξε έλξη για την ανήλικη, ενώ ισχυρίστηκε πως όπως πήρε την 10χρονη έτσι και θα την παρέδιδε. Επίσης, σύμφωνα με το Mega, η 33χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι επιλέγει συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από την ίδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη επιμένει να μην δέχεται τις κατηγορίες που της αποδίδονται. Σημειώνεται, πάντως, ότι μόλις λίγα 24ωρα νωρίτερα φέρεται να είχε δηλώσει ότι είχε δώσει ναρκωτικές ουσίες στο κορίτσι. Σχετικά με την απόφασή της να καταστρέψει τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή, φέρεται να είπε ότι τρομοκρατήθηκε λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα από τα ΜΜΕ.

Πάντως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Αρχές εξακολουθούν να πιστεύουν ότι πίσω από την γυναίκα κρύβεται κύκλωμα παιδόφιλων, ενώ υπάρχουν στοιχεία ότι είχε συνεργούς. Ατζέντες με ονόματα βρέθηκαν στο σπίτι στην Καλαμαριά και εξετάζονται από τους αστυνομικούς.

Εξάλλου, ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την οικογένεια του παιδιού επιμένει στις καταγγελίες του ότι τρίτο πρόσωπο επιχείρησε να χρηματίσει την οικογένεια για να τους κλείσει το στόμα και να επέλθει συμβιβασμός. Όπως είπε στο Mega, η πλευρά της 33χρονης τον πλησίασε με σκοπό να συμφωνήσουν σε χρηματικό συμβιβασμό. Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης αρνήθηκε ότι υπήρξε προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Στο μεταξύ, ο αδελφός της Μαρκέλλας ξέσπασε για την αναίρεση της ομολογίας της 33χρονης. Υπενθυμίζεται πως ενώ στην αρχική της κατάθεση είχε αναφερθεί ακόμη και σε πράξεις ασελγείς, λίγο πριν απολογηθεί άλλαξε τους ισχυρισμούς της, λέγοντας πως στόχος της ήταν να φροντίσει το 10χρονο κορίτσι στο οποίο έβλεπε το πρόσωπο της κόρης της.

Σημειώνεται πως στην κατοχή της 33χρονης, όταν συνελήφθη στην παραλία της Κατερίνης όπου είχε βρει καταφύγιο, είχε βρεθεί το ποσό των 7.000 ευρώ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η 33χρονη δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τα χρήματα αυτά, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, και δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ