Μαρκέλλα: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο δικηγόρος της 33χρονης – Συμπληρωματική δίωξη

Αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης θα υποβάλει στην ανακρίτρια ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της Μαρκέλλας.

Σε δηλώσεις του, ο νομικός παραστάτης της κατηγορούμενης γνωστοποίησε, επίσης, ότι της ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι ήδη σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Η 33χρονη, που μετήχθη στις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό επικαλέστηκε λόγους υγείας, ενώ το προηγούμενο 24ωρο είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι πρόβλημα υγείας επικαλείται.

Έπειτα από μία ώρα παραμονής στον 1ο όροφο των δικαστηρίων, όπου βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας και αφού έλαβε τη νέα προθεσμία, η κατηγορούμενη επέστρεψε στα κρατητήρια.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η 33χρονη άλλαξε ισχυρισμό λέγοντας πως ήθελε να φροντίσει την μικρή Μαρκέλλα, ενώ αρνείται την κατηγορία της ασέλγειας. Σημειώνεται πως αρχικά, είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς πως είχε ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δικηγόρο της αποδέχτηκε τις κατηγορίες της ασέλγειας και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Αρνήθηκε τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της πορνογραφίας.

Η ίδια μιλώντας τηλεφωνικά μέσα από τη φυλακή, στον ΣΚΑΪ, ισχυρίστηκε ότι δεν προέβη σε καμία ασέλγεια. “Δεν υπήρχε καμία πρόθεση ερωτικής διάθεσης προς το παιδί παρά μόνο αγάπη και στοργή ήθελα να του δώσω, γνωρίζοντας σε τι οικογενειακό περιβάλλον ζούσε” είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του δικηγόρου της και την αποχώρηση της 33χρονης από τα δικαστήρια:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, GRTimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ