Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρό βρέφος σε αρδευτικό κανάλι – ΦΩΤΟ

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στις Σέρρες όπου ένα βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής είχε δηλωθεί στην αστυνομία από συγγενικό του πρόσωπο η εξαφάνισή του.

Ειδικότερα, η αδελφή του άτυχου βρέφους αντιλήφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ότι το παιδάκι έλειπε και ενημέρωσε τους συγγενείς. Αμέσως δηλώθηκε η εξαφάνισή του στην Αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Νωρίς το πρωί το μικρό αγγελούδι, ηλικίας περίπου ενός έτους, βρέθηκε μέσα στο αρδευτικό κανάλι κάτω από μια ξύλινη πόρτα στην Ηράκλεια Σερρών.

Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο γονείς του βρέφους είναι έγκλειστοι φυλακών, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είχε την επιμέλειά του.

Την έρευνα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ηράκλειας Σερρών.

Τρεις συλλήψεις για την υπόθεση

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο συγγενικά πρόσωπα του μόλις ενός έτους βρέφους και μια ανήλικη. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr πρόκειται για τον θείο και τον παππού του άτυχου βρέφους ενώ η ανήλικη δε φαίνεται να έχει συγγενική σχέση. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου.Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Με πληροφορίες από GRtimes.gr – thestival.gr – ΦΩΤΟ: diktyotv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ