Φρικτό τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός 33χρονος πατέρας – Στην εντατική η σύζυγός του – Η σπαρακτική μαντινάδα του κουμπάρου του

Άλλος ένας νέος άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην Κρήτη. Ο 33χρονος Γιάννης Κατσούνας έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε, χθες βράδυ, στη Μεσαρά, στο δρόμο Μοίρες-Άγιοι Δέκα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε με τη σύζυγό του και τα δύο από τα τρία παιδιά του, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο 33χρονος Γιάννης και να υποκύψει στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα. Η 30χρονη σύζυγος του, Βιολέτα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική του Βενιζελείου, με εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα στο χέρι και το γοφό. Τα παιδιά της οικογένειας νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Από το δεύτερο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο, ένας 25χρονος μεταφέρθηκε στη βραχεία νοσηλεία του Βενιζελείου και έχει ήδη αποχωρήσει, ενώ ο δεύτερος, 23 ετών, έχει υποστεί υποσκληρίδιο αιμάτωμα και κάταγμα άνω άκρων. Για τον 23χρονο εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο του άτυχου Γιάννη επέβαινε και ένας 24χρονος ο οποίος επίσης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τραγική ειρωνεία

Η σορός του 33χρονου, που είχε καταγωγή από το Φουνροφάραγγο, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο πατέρας του 33χρονου είναι νεκροτόμος στο ΠΑΓΝΗ, Αντώνης Κατσούνας.

Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του τροχαίου που είχε ως συνέπεια να καταγραφεί ο πέμπτος νεκρός στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του έτους.

Η μαντινάδα του κουμπάρου του Γιάννη

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Γιάννη Κατσούνα ο κουμπάρος του ανήρτησε στα social media μία σπαρακτική μαντινάδα… αποχωρισμού.

Καλοστραθια κουμπάρε μου Άντρα κατσουνα Γιάννη,

κι ο μισεμος σου στην καρδιά πόνο βαρύ μου βανει

Ο μισεμος σου εμπιχτηκε σαν δίκοπο μαχαίρι,

μες την καρδιά που εδα λυγα, πονεί και υποφέρει

Ο μισεμος σου έφερε δάκρυα των αθρωπο,

Γυρεύουν ψάχνουν για να βρουν να σε γιαγυρουν τροπο

Πάντα σαφι η σκέψη μας θα είναι εκεί μαζί σου,

και χαραγμένη στο μυαλό κάθε ανάμνηση σουΠηγή πληροφοριών: cretalive.gr/ cretapost.gr / ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ