Θρίλερ με την εξαφάνιση του Έλληνα ναυαγοσώστη στο Λονδίνο – Όλα τα νέα στοιχεία

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης του Γιάννη Οικονομόπουλου, ναυαγοσώστη από την Πάτρα, ο οποίος αγνοείται στο Λονδίνο, όπου τον τελευταίο χρόνο ζει με τη σύντροφό του.Η φίλη του προχώρησε με μια ερασιτεχνική λήψη σε αναπαράσταση στο σπίτι του μυστηρίου. Εκεί βρήκε όταν γύρισε την πόρτα ανοιχτή, το κινητό του να φορτίζεται, την ταυτότητα, το διαβατήριο και τα χρήματά του σ’ ένα σημείο. Ο Γιάννης Οικονομόπουλος 34 ετών έμενε με τη σύντροφό του στο Ίλφορντ του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τη δήλωσή της στις βρετανικές Αρχές, η φίλη του δεν τον βρήκε στο σπίτι όταν επέστρεψε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου Μάλιστα, καμία κάμερα της γειτονιάς δεν τον κατέγραψε να φεύγει και από τότε αγνοείται.

«Η κάμερα που σας έδειξα πριν λίγο δεν τον κατέγραψε ποτέ να φεύγει. Αυτά τα σπίτια είναι των γειτόνων μας, που κανένας δεν τον είδε να φεύγει εκείνη την ημέρα. Όταν γύρισα, η πόρτα του σπιτιού μας ήταν ανοικτή», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Τούνελ» η Μαλίνα Μπιστριτσεάνου.Κινητοποίηση για να βρεθεί ο 34χρονος Γιάννης έχει ξεκινήσει μέσω Facebook με Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο.

Την περίεργη εξαφάνιση του Έλληνα παρουσίασε και τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι βρετανικές Αρχές και να προχωρήσουν βαθύτερα στην έρευνα.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, ερεύνησαν το κινητό του και πήραν την οδοντόβουρτσά του για να γίνει λήψη γενετικού υλικού. Όπως είπαν στη σύντροφό του θα ερευνούσαν όλα τα νοσοκομεία, ενώ ζήτησαν και πήραν το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν γύρω από το σπίτι.

Σε επαφή με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ήρθαν και Έλληνες που εργάζονται σε νοσοκομεία του Λονδίνου. Όπως αναφέρθηκε, έγιναν έρευνες για τον Γιάννη, αλλά δεν βρέθηκε καταχωρημένο το ονοματεπώνυμό του.

Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα μάρκας Adidas, λευκά αθλητικά παπούτσια, μαύρο μπουφάν με πορτοκαλί κύκλο στον ώμο και πιθανόν θαλασσί καπέλο με το σήμα «ΝΥ».

Έχει ύψος 1.80 και είναι εύσωμος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ