Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρό παιδί από φωτιά σε κτίριο – ΦΩΤΟ

Ένα παιδί εντοπίστηκε νεκρό κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε κτίριο στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά, το βράδυ της Παρασκευής.

Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για κοριτσάκι Ρομά, ηλικίας 3 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κτίριο που ξέσπασε η φωτιά είχαν βρει στέγη περίπου 20 άτομα Ρομά βουλγαρικής υπηκοότητας. Το κτίριο ήταν εγκαταλελειμμένο, ενώ άγνωστο παραμένει πως το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε μόνο μέσα στο κτίριο.Η πυρκαγιά ξεκίνησε υπό μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μια εκτίμηση είναι ότι οι Ρομά πιθανότατα προσπάθησαν να ανάψουν φωτιά για να ζεσταθούν.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από την πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς να κινδυνεύσουν παρακείμενα κτίρια. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Κλειστός ο δρόμος υπό τον φόβο κατάρρευσης

Αυτήν την ώρα ο κεντρικός δρόμος που καταλήγει στον Πειραιά είναι κλειστός διότι υπάρχει φόβος κατάρρευσης του συγκεκριμένου κτιρίου. Το κτίριο είχε κριθεί ακατάλληλο εξαιτίας των σεισμών.

Κλιμάκιο της ΔΕΗ βρίσκεται στο σημείο για να αποκαταστήσει τη βλάβη καθώς εξαιτίας της πυρκαγιάς έχει κοπεί καλώδιο ηλεκτροδότησης.Δείτε ΦΩΤΟ από την πυρκαγιά που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ