Κουκάκι: Βίντεο ντοκουμέντο από την αστυνομική επιχείρηση

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της αστυνομικής επιχείρησης στο Κουκάκι, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

Στις εικόνες, σύμφωνα με το περιβάλλον του σκηνοθέτη, φαίνονται ο ίδιος και οι δύο γιοι του, στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, δίπλα από την κατάληψη της οδού Ματρόζου, τη στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν εισβάλει στο υπό κατάληψη κτίριο.

Σύμφωνα με την οικογένεια, αυτό το βίντεο και οι εικόνες που επίσης μετέδωσε ο ΑΝΤ1, αποδεικνύουν ότι οι δύο νέοι δεν βρίσκονταν στην κατάληψη τη στιγμή της αστυνομικής επιχείρησης.

Οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί της οικογένειας 

Η οικογένεια, μεταδίδει ο ΑΝΤ1, υποστηρίζει πως μία φωτογραφία είναι “χίλιες λέξεις” και αποτυπώνει την πραγματικότητα. Ότι δηλαδή τα δύο παιδιά της οικογένειας, όπως προκύπτει από το βίντεο ντοκουμέντο, φαίνονται να βρίσκονται στο μπαλκόνι μαζί με τον πατέρα τους και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται στην κατάληψη. Άκουσαν, όπως λένε, τα βήματα στην ταράτσα, ανέβηκαν πάνω και τότε συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Οι αρχές από την πλευρά τους θεωρούν πως τα παιδιά όντως βρίσκονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού, τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά προηγουμένως βρίσκονταν στην κατάληψη, ανέβηκαν στην ταράτσα της κατάληψης, πήδηξαν στο δικό τους σπίτι και στη συνέχεια κατέβηκαν στο μπαλκόνι.

“Η αλήθεια θα λάμψει” είπε η οικογένεια στον ΑΝΤ1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ