Τραγωδία στη Λαμία: Ειδικός πραγματογνώμονας αναλύει το βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο

Νέα στοιχεία για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, στον παράδρομο της εθνικής οδού, στο ύψος της Λαμίας, προκύπτουν από την ανάλυση που κάνει ο ειδικός πραγματογνώμονας, Κώστας Χασιώτης.

Στο τρομακτικό τροχαίο, έχασε τη ζωή του ένας 37χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε σοβαρά και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν και τα δύο κοριτσάκια της οικογένειας, που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Kεντρικής Ελλάδας, ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων Κώστας Χασιώτης ανέλυσε το βίντεο-ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα γειτονικού καταστήματος, όπου καταγράφεται η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης των δύο οχημάτων.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

“Το βίντεο δίνει λύσεις και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Δυστυχώς στις δικαστικές αίθουσες δεν γίνονται αποδεκτά, προφασιζόμενοι προσωπικά δεδομένα. Θα πρέπει ίσως οι εισαγγελείς να αρχίσουν να τα λαμβάνουν υπόψη”, επισημαίνει ο πραγματογνώμονας.

Εξηγεί πως αρχικά “εγώ είχα αρχίσει να κάνω σενάρια άλλου τύπου. Μήπως μπήκε ο οικογενειάρχης μερικώς στο αντίθετο ρεύμα για να στρίψει αρχικά αριστερά; Και ερχόταν και ο άλλος και έγινε πλαγιομετωπική;”. Όμως, όπως τονίζει, στο βίντεο “βλέπουμε μία ιδιαιτερότητα του ατυχήματος, ίσως ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο, που δεν το καταλαβαίνουν πολλοί: το σημείο σύγκρουσης είναι η τελική θέση των δύο οχημάτων, δηλαδή τα οχήματα δεν μετακινήθηκαν”.

Ερωτηθείς γιατί υπήρξε ο νεκρός και η πολυτραυματίας ήταν από το ίδιο αυτοκίνητο, ο πραγματογνώμονας απάντησε πως αυτό έχει να κάνει με το σημείο σύγκρουσης και με τον τρόπο σύγκρουσης. Ο ίδιος, πάντως, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει για το συγκεκριμένο δυστύχημα, πως σταμάτησαν δύο αυτοκίνητα στην εθνική οδό, αλλά κανείς δεν πήγε να βοηθήσει ή να συμπαρασταθεί στα θύματα.

Δείτε τι είπε ο κ. Χασιώτης:

Πηγή/ΒΙΝΤΕΟ: tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ