Ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε από συμμαθητή του στην Αμαλιάδα: Γι’ αυτό μου επιτέθηκε – ΒΙΝΤΕΟ

Για την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε στο σχολείο του από συμμαθητή του μίλησε στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Μαζί σου» ο 15χρονος μαθητής από την Αμαλιάδα.

Ο 15χρονος περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν στο πρώτο διάλειμμα αλλά και όσα είχαν προηγηθεί μεταξύ εκείνου και του 16χρονου δράστη. «Ήμουν με την παρέα μου στο προαύλιο του σχολείου, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος. Κάποιοι που τον έβλεπαν να έρχεται μου είπαν “πρόσεχε”. Τότε εγώ γύρισα το κεφάλι μου αριστερά και τον είδα να προσπαθεί να με μαχαιρώσει στο πρόσωπο. Σήκωσα το χέρι μου και με βρήκε κάτω από τον αγκώνα. Μετά μου έριξε μία στην πλάτη και έφυγε» είπε ο 15χρονος μαθητής.

Επίσης, το θύμα υποστήριξε ότι ο δράστης είχε πραγματοποιήσει και στο παρελθόν ανάλογη επίθεση. «Το είχε κάνει πριν από λίγο διάστημα σε παιδί και έξω από το σχολείο».

«Πιο παλιά, η παρέα του ήθελε να με βάλει στη δική τους ομάδα. Μιλάμε για αθλητική ομάδα. Εγώ δεν ήθελα να μπω και από τότε άρχισε να με απειλεί ότι θα με μαχαιρώσει. Μου είχε πετάξει και ένα ξύλο χωρίς ευτυχώς να με πετύχει», πρόσθεσε.

«Είχε έρθει μια φορά στο σχολείο και μου είπε ότι θα μου επιτεθεί γιατί εγώ πείραξα ένα παιδί. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Του ζήτησα να μιλήσουμε ήρεμα αλλά εκείνος δεν είχε τέτοιο σκοπό»,τόνισε .

Ο 15χρονος υποστήριξε ότι δεν απευθύνθηκε στη διεύθυνση του σχολείου για τις απειλές που δεχόταν, επειδή πίστευε πως οι καθηγητές και ο διευθυντής δεν θα έκαναν τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ