Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία με το αγοράκι στην Κυλλήνη: Πνίγηκε ενώ ο πατέρας του προσπαθούσε να σώσει άλλο παιδί

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε hotspot της Κυλλήνης, με θύμα ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών, που βρέθηκε πνιγμένο στην παραλία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το patrisnews.com, το προσφυγόπουλο διέφυγε της προσοχής του πατέρα του, γιατί εκείνος παρείχε βοήθεια εκείνη τη στιγμή σε ένα δεύτερο προσφυγόπουλο, παιδί φιλικής του οικογένειας, που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ, και χρειαζόταν μεταφορά σε νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα, το 2,5 ετών αγοράκι βρέθηκε πνιγμένο. Η τετραμελής οικογένεια προσφύγων από τη Συρία σε λίγες μέρες θα έφευγε για την Γερμανία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, Συντονιστής Τομέα Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μυρσίνη, που βρέθηκε την ώρα του περιστατικού στη Δομή, σημειώνει ότι πριν από ένα χρόνο είχε ζητήσει από τον ΔΟΜ να αντικατασταθούν οι παλιές πόρτες, στις οποίες υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες.

Ερωτηθείς πώς βρέθηκε το παιδί στην παραλία, καθώς ο χώρος είναι περιφραγμένος, απάντησε πως δεν γνωρίζει, προσθέτοντας ότι πράγματι ο χώρος είναι μεν περιφραγμένος, έχοντας και τις ανάλογες σημάνσεις. Όπως επισήμανε, όμως, ο χώρος δεν είναι φυλακή και όποιος θέλει μπορεί να ανοίξει την πόρτα και να πάει στην παραλία.

Πρόκειται για το δεύτερο προσφυγόπουλο που πνίγεται στη Μυρσίνη. Τον Οκτώβριο του 2016 ένα παιδάκι είχε πνιγεί στα νερά της βροχής που είχαν γεμίσει τότε την πισίνα η οποία σήμερα είναι περιφραγμένη.

Πηγή/ΦΩΤΟ: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ