Η σοκαριστική ομολογία του 27χρονου δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου – Το θύμα έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του – ΦΩΤΟ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ο 27χρονος που κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων για τη δολοφονία της βιολόγου, Suzanne Eaton.

Ο 27χρονος κατ’ ομολογία δολοφόνος της Suzanne Eaton γνώριζε την ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας σαν την παλάμη του χεριού του. Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος προσήχθη το απόγευμα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, είναι οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών. Διατηρούσε περιουσία στη θέση Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά, όπου βρίσκεται και το γερμανικό δαιδαλώδες καταφύγιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στο εσωτερικό του οποίου, βρέθηκε το πτώμα της άτυχης επιστήμονα σε προχωρημένη σήψη.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της διακεκριμένης επιστήμονα, αγρότης στο επάγγελμα, επεδείκνυε ιδιαίτερη ροπή στην εξερεύνηση της φύσης και, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πριν από τρία περίπου χρόνια είχε εξερευνήσει τη σπηλιά και μάλιστα είχε καταγράψει την προσπάθειά του αυτή σε video που ανάρτησε στο κανάλι που διατηρεί στην πλατφόρμα του YouTube.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 27χρονος δήλωσε ηδονοβλεψίας και πως όταν είδε την άτυχη 60χρονη να κάνει τζόγκινγκ, ηδονίστηκε. Ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, αποφάσισε να την ακολουθήσει. Στην προσπάθειά του να την ακινητοποιήσει φαίνεται ότι αρχικά έπεσε πάνω της με το όχημα που οδηγούσε και στη συνέχεια την έκλεισε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου για να τη μεταφέρει σε άγνωστο σημείο.

Εκείνη όμως, αντιστεκόταν σθεναρά, φώναζε και καλούσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο κατ’ ομολογία δράστης να τυλίξει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της κόβοντάς της το νήμα της ζωής. Κατόπιν, προκειμένου να «ξεφορτωθεί» το πτώμα της και να εξαφανίσει τα ίχνη της, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σορό της σε ένα σημείο που ο ίδιος γνώριζε πολύ καλά, όχι όμως και ο περισσότερος κόσμος.

Έτσι, οδήγησε μέχρι το Ξαμουδοχώρι πετώντας στο εσωτερικό του παλαιού γερμανικού καταφυγίου τη σορό της Suzanne Eaton.

Εκτός από τον 27χρονο στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται και δεύτερο άτομο για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το flashnews.gr, πρόκειται για έναν αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν για τον 27χρονο και φέρεται να βοήθησε τον φερόμενο ως δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη σπηλιά.

Το γεγονός ότι ο 27χρονος ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζε την ύπαρξη του γερμανικού καταφυγίου κοντά στο Μάλεμε, ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης.

Παράλληλα, εντοπίστηκαν πολύ κοντά στο σημείο ίχνη από τους τροχούς αυτοκινήτου το οποίο πιθανολογείται ότι ανήκει στην ιδιοκτησία του και πιθανολογείται ότι αυτό ήταν το μοιραίο λάθος καθώς αυτή η λεπτομέρεια οδήγησε την Αστυνομία στη σύλληψή του και την εξιχνίαση της δολοφονίας. Επίσης, όταν πέταξε το άψυχο σώμα της Αμερικανίδας στο εσωτερικό του σπηλαίου το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είχε μαζί του, βρισκόταν σε λειτουργία, αφήνοντας έτσι ψηφιακά ίχνη που μπορούσαν εύκολα να ανιχνευτούν με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Σειρά στοιχείων θα συσχετιστούν πλήρως μόλις θα έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τη νεκροψία και νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης βιολόγου.

Ο 27χρονος άνδρας ήταν ένας από τους βασικούς υπόπτους και κατά την προσαγωγή του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς πως αυτός ήταν που έπνιξε την 60χρονη γυναίκα.

Το γεγονός ότι ο 27χρονος παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε, επιβεβαιώνει το σενάριο που ήθελε το κίνητρο της επίθεσης να είναι σεξουαλικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ