Μεγάλη περιπέτεια για εννιάχρονη που θα ταξίδευε από Ηράκλειο προς Σάμο: Οι γονείς καταγγέλλουν ότι την “άφησαν” μόνη στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Μία μεγάλη περιπέτεια πέρασε ένα κορίτσι εννέα ετών, που θα ταξίδευε σήμερα από το Ηράκλειο προς τη Σάμο, όπως καταγγέλλουν συγγενείς της στο enikos.gr.

Η πτήση από το αεροδρόμιο Ηρακλείου προς τη Σάμο, είχε ενδιάμεσο σταθμό τη Ρόδο. Το κορίτσι θα ταξίδευε ασυνόδευτο και αφού προηγουμένως είχαν γίνει όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από πλευράς της οικογένειάς της, ώστε να την παραλάβουν οι συγγενείς της στη Σάμο.

Μετά από δύο ώρες καθυστέρηση, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς, η πτήση ξεκίνησε και το κορίτσι βρισκόταν κανονικά μέσα στο αεροσκάφος. Όταν όμως αυτό προσγειώθηκε στη Ρόδο, όπως αναφέρει η οικογένεια, το πλήρωμα κατέβασε το κορίτσι -για αδιευκρίνιστο λόγο- και στη συνέχεια η πτήση αναχώρησε για τη Σάμο, χωρίς την 9χρονη.

Οι ίδιοι καταγγέλλουν, επιπλέον, ότι το παιδί φαινόταν ως επιβιβασμένο στο σύστημα του αεροδρομίου, ώστε το αεροσκάφος να μπορέσει να αναχωρήσει από τη Ρόδο.

Αποτέλεσμα ήταν η 9χρονη να παραμείνει μόνη και κατατρομαγμένη στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Ευτυχώς, βρήκε την ψυχραιμία να χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνο που της είχε δώσει η μητέρα της και να επικοινωνήσει μαζί της, αναφέροντας τι έχει συμβεί.

Ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση της οικογένειας και έπειτα από μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσε η μητέρα της στις αστυνομικές αρχές, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, τελικά αργά το απόγευμα βρέθηκε λύση και η 9χρονη επιβιβάστηκε σε άλλο αεροσκάφος από τη Ρόδο με προορισμό τη Σάμο, όπου και αναμένεται να φτάσει αργότερα σήμερα. Εκεί την περιμένουν οι συγγενείς της, που όλες αυτές τις ώρες έζησαν μεγάλη αγωνία για την τύχη του παιδιού.

Το enikos.gr επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρεία, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει απάντηση από πλευράς της για το περιστατικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ