Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 44χρονου στο Αιγάλεω – Τι υποστήριξε η σύζυγος του – ΒΙΝΤΕΟ

Απολογήθηκε η γυναίκα που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη για την δολοφονία του 44χρονου συζύγου της την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι τους στο Αιγάλεω.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι είναι αθώα και περιέγραψε στους δικαστές τη στιγμή που μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και αντίκρισε δολοφονημένο με μία σφαίρα στο κεφάλι τον σύζυγό της τον Ιούνιο του 2012.

“Την ώρα που πήγα μέσα τα έχασα. Δεν περίμενα να δω αυτό το πράγμα. Να δω τον άνδρα μου νεκρό. Δεν πήγα από πάνω του φοβήθηκα. Με πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι του μικρού μου γιου σε διπλανό υπνοδωμάτιο. Ξαφνικά άκουσα έναν θόρυβο σαν εξάτμιση αυτοκινήτου. Ξύπνησα και εγώ και τα παιδιά μου. Τρέξαμε στην κρεβατοκάμαρα και είδαμε τον Δημήτρη μέσα στα αίματα”, δήλωσε η σύζυγος του άτυχου 44χρονου.

“Ήταν πολύ καλός άνθρωπος όπως ακριβώς θέλει κάθε γυναίκα. Μου έφερνε πάντα τα καλύτερα. Ήμασταν μαζί 25 χρόνια αγαπημένοι. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Ήταν το στήριγμά μας ο άνθρωπός μου. Μαζί δημιουργήσαμε ότι έχουμε, μας πρόσεχε ήταν τα πάντα για μας”, υποστήριξε η σύζυγος στην απολογία της.

Αρχικά η γυναίκα είχε ομολογήσει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε όταν πήγε να πάρει το μαξιλάρι από το κρεβάτι. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξη.

“Ομολόγησα στην αστυνομία ότι το έκανα εγώ καθώς δέχτηκα πίεση από τις ανακριτικές Αρχές ότι ένα από τα παιδιά μου θα μπουν φυλακή καθώς είχαν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα στο όπλο”, σημείωσε η γυναίκα και ισχυρίστηκε ότι ο δράστης μπήκε από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν ο σύζυγός της τον σκότωσε και στη συνέχεια διέφυγε από άλλο σημείο του σπιτιού.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ