Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 44χρονου στο Αιγάλεω – Τι κατέθεσε ο γιος του

Τον νεότερο γιο της οικογένειας του 44χρονου σωματοφύλακα, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού όπου διέμενε με τη σύζυγό του και τους δύο γιους τους, στο Αιγάλεω, τον Ιούνιο του 2012, κάλεσαν χθες Τρίτη σε συμπληρωματική κατάθεση οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, σε μία προσπάθεια να βρουν την άκρη του νήματος στη δολοφονία.

Ο μάρτυρας είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή του στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του, που κατηγορείται για το στυγερό έγκλημα, κοιμόταν μαζί του στο παιδικό υπνοδωμάτιο την ώρα που ακούστηκε ο μοιραίος πυροβολισμός.

Ωστόσο, ρωτήθηκε ξανά από την έδρα για τα περιστατικά της τραγικής νύχτας. Όπως διευκρίνισε, αναιρώντας παλαιότερη κατάθεσή του, οι μπαλκονόπορτες ήτα κλειστές, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί η μητέρα του ομολόγησε στην αρχή τη δολοφονία του συζύγου της, υποστήριξε πως το έκανε για να προστατεύσει εκείνον και τον αδελφό του.

Τη σκυτάλη των καταθέσεων πήρε στη συνέχεια η αδελφή του θύματος, που στράφηκε κατά της κατηγορουμένης.

“Μπορώ να σας μιλάω συνέχεια για τα ψέματα της κατηγορουμένης. Δεν θα μας έλεγαν καν για τον φόνο του αδελφού μου, θα το μαθαίναμε από τα κανάλια”, ξέσπασε η μάρτυρας.

“Δεν στέκει αυτό που λένε, η μάνα είχε το παιδί της στην αγκαλιά, ήξερε ότι δεν το έχει κάνει αυτό, πώς είναι δυνατόν να την παγιδεύσουν στην Αστυνομία και να ομολογήσει;”, τόνισε, αλλά παραδέχτηκε πως οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν καλές. Καταθέτοντας για τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας, μία γειτόνισσα της οικογένειας περιέγραψε την ταραχή της κατηγορουμένης μετά το τραγικό συμβάν.

“Άκουσα ξαφνικά έναν πυροβολισμό και έλεγε κάποιος ‘Δημήτρη, Δημήτρη’. Πήγα προς την πόρτα και βγήκε η γυναίκα με τα δύο παιδιά έξω, μας είπε ότι κάποιος σκότωσε τον Δημήτρη, ήταν πολύ ταραγμένη, έσπασε το ποτήρι με το νερό που της δώσαμε”, κατέθεσε, διευκρινίζοντας ότι κανένα από τα μέλη της οικογένειας δεν ζήτησε να καθαρίσει τα χέρια του στο σπίτι της, ούτε τους είδε να μιλούν συνωμοτικά, σαν να είχαν κάτι να κρύψουν.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ