Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης που συγκλόνισε τη Μάνη – Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Αρκετούς μήνες μετά την εξαφάνιση της Χριστίνας Εξαρχουλέα τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον Οκτώβριο του 2017 στη Στούπα Μεσσηνίας η Σήμανση πήγε στο σπίτι της και πήρε δείγματα DNA.

Έπειτα από αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της αγνοούμενης, δόθηκαν οι απαντήσεις που βρίσκονται πλέον στα χέρια της δικαστικού λειτουργού. Η τελευταία συνομιλία ήταν με τον σύζυγο της που λίγο καιρό μετά την εξαφάνιση, έφυγε για την Αμερική.

Η νομική εκπρόσωπος των συγγενών της Χριστίνας Εξαρχουλέα, κ. Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ ανέφερε πως η Εισαγγελέας έδωσε εντολή να κληθεί και να καταθέσει ο σύζυγος της αγνοούμενης, αλλά δεν εντοπίστηκε και φάνηκε ως αγνώστου διαμονής.

«Οφείλαμε να κινηθούμε νομικά. Υποβάλαμε μήνυση προκειμένου να φύγει η υπόθεση από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και να ανατεθεί σε εισαγγελικό λειτουργό για να ξεκινήσει μια ουσιαστική έρευνα. Θα ήθελα να επισημάνω πως στο παρελθόν η Χριστίνα είχε ξαναφύγει, αλλά δεν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της για μέρες. Την τελευταία φορά η εξαφάνιση της δηλώθηκε από τον σύζυγό της την ίδια μέρα. Ζητήσαμε, μεταγενέστερα βέβαια γιατί αυτό δεν έγινε όταν εξαφανίστηκε η Χριστίνα, τη συνδρομή ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, που μυρίζει αντικείμενα των αγνοουμένων και οδηγείται στα ίχνη τους. Δυστυχώς μετά από τόσο καιρό τα ίχνη της Χριστίνας είχαν αλλοιωθεί» είπε η κ. Παναγοπούλου.

Ο πεθερός της αγνοούμενης Χριστίνας δεν γνώριζε ότι ο Εισαγγελέας αναζητά τον γιο του σαν μάρτυρα και δεν τον βρίσκει. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν διατηρεί επαφές μαζί του από τότε που έφυγε για την Αμερική μετά την εξαφάνιση της συζύγου του.

«Κάνει παράπονα στον αδελφό μου που ζει στην Καλιφόρνια, ότι δεν τον υποστηρίξαμε να μείνει στην Ελλάδα. Έφυγε γιατί εδώ δεν έχει ψωμί. Εγώ τον τάιζα. Αυτός νόμιζε ότι όταν θα φύγει, η Χριστίνα θα παρουσιαστεί…», είπε .

Όταν ενημερώθηκε πως οι αδελφές της Χριστίνας Εξαρχουλέα υπέβαλαν μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων, τόνισε: «Καλά έκαναν. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι ζει, είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Μακάρι να βρεθεί και να έρθει να μείνει μαζί μου… Δεν είναι μόνο νύφη, είναι και ανιψιά μου…».

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: anikolouli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ