Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας του 4χρονου Βασίλη που έπεσε νεκρός από τα πυρά του πατέρα του -ΒΙΝΤΕΟ

Επιθετικό και αυταρχικό χαρακτήρισε στην κατάθεσή της, τον παιδοκτόνο και αυτόχειρα στο Χαλάνδρι, η χήρα του. Όπως υποστήριξε, τόσο η ίδια όσο και η μητέρα του 27χρονου, δεν πίστευαν ότι θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει το παιδί του.

Η Γιάννα ήταν 16 χρονών όταν γνώρισε τον Γιώργο, ο οποίος ήταν 22. Θαμπώθηκε από την ομορφιά της. Λίγα χρόνια πριν είχε φύγει από το σπίτι του, λίγες και τυπικές επαφές με τη μητέρα του. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Στο χρόνο η Γιάννα μένει έγκυος και ο Γιώργος το ανακοινώνει στους συγγενείς του και κόβεται κάθε τους επικοινωνία.

«Δεν είχε σχέσεις το παιδί με το περιβάλλον. Η μάνα του είχε προηγηθεί πριν από 10 χρόνια ,την είχε χτυπήσει. Δεν είχαν σχέσεις και κόπηκαν οριστικά όταν πήρε την κοπέλα αυτή τη τσιγγάνα. Διότι αν είχε δίπλα του τη μάνα, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Φορτώθηκε όλο το βάρος αυτός, δουλειά δεν είχε, θόλωσε το μυαλό του», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο θείος του 27χρονου, Κώστας Κατσαντώνης.

Η ζήλια έφερε τη διχόνοια στο νεαρό ζευγάρι

Λίγο πριν από τις γιορτές το μικρόβιο της ζήλειας ξεκίνησε να τρώει σαν σαράκι το Γιώργο. Οι καβγάδες πολλοί. Τότε όπως είπε και η Γιάννα στους αστυνομικούς πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι αφήνοντας πίσω της το μικρό Βασίλη…

«Είμαστε σε διάσταση τους τελευταίους μήνες. Είχε γίνει αυταρχικός και αρκετά επιθετικός. Εγώ είχα φύγει από το σπίτι και έμενα κυρίως με τη μητέρα μου», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του 4χρονου αγοριού.

Η Γιάννα πήγαινε και έβλεπε το γιο της. Το απόγευμα του Σαββάτου, όμως, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ζευγάρι. Η Γιάννα έσπασε τη συσκευή από τα νεύρα της και ο Γιώργος ξέσπασε πάνω στο παιδί τους…

«Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, γιατί το παιδί το αγαπούσε πάρα πολύ. Πιθανολογώ ότι το έκανε, επειδή η σχέση μας ήταν πολύ κακή και επειδή έφυγα από το σπίτι», είπε επίσης στους αστυνομικούς η μητέρα του παιδιού.

Η Γιάννα επέστρεψε στο σπίτι το πρωί της Κυριακής. Αυτό που αντίκρισε δεν μπορούν να το περιγράψουν οι λέξεις. Παντού αίματα. Το μωρό της αναγνωρίζονταν μόνο από τα ρουχαλάκια του και αυτός δίπλα στο κρεβάτι του παιδιού τους με ένα σημείωμα. Έφταιγε, της έλεγε που τους παράτησε…

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ