• Κατήγγειλε μαστροπεία για να εκδικηθεί 19χρονη που δεν ενέδωσε στον έρωτά του

  4:55 πμ, Τετάρτη 20 Μάρ 2019 4:55 πμ, Τετάρτη 20 Μάρ 2019

  Ήθελε να συνάψει ερωτική σχέση με 19χρονη σε νησί των Β. Σποράδων και επειδή εκείνη δεν ενέδωσε στον έρωτά του, κατήγγειλε φανταστική υπόθεση μαστροπείας. Η προκαταρκτική εξέταση που έδωσε εντολή η Εισαγγελία Βόλου για να γίνει για την υπόθεση που αφορούσε σε νησί των Βορείων Σποράδων μπήκε τελικά στο αρχείο.

  Τον περασμένο Ιανουάριο η Εισαγγελία Βόλου είχε διατάξει κατ’ επείγουσα έρευνα μετά από ανώνυμη καταγγελία ότι μία γυναίκα σε νησί των Β. Σποράδων εκπορνεύει την κόρη της για να έχει οικονομικά ανταλλάγματα.

  Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας η Εισαγγελία Βόλου κινήθηκε αστραπιαία διεξάγοντας έρευνα, όμως από την πορεία της προκαταρκτικής διαπιστώθηκε ότι μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση δεν έχει τελεστεί.

  Συγκεκριμένα, από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι το περιεχόμενο της καταγγελίας δεν είναι βάσιμο.

  Ο πολίτης που έκανε ανώνυμα την καταγγελία φέρεται να κινήθηκε από καθαρά προσωπικούς και εκδικητικούς λόγους σε βάρος του κοριτσιού και της οικογένειάς του προκειμένου να τους διαβάλλει ανεπανόρθωτα.

  Ο θρασύτατος δράστης συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο προκειμένου να πλήξει την οικογένεια όσο γινόταν περισσότερο ηθικά και μάλιστα σε ένα στενό κοινωνικό περιβάλλον για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του που προφανώς είχε θιχτεί επειδή δεν μπορούσε να δεχτεί την άρνηση.

  Μάλιστα, για να επιτύχει να κινητοποιήσει αστυνομικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς επικαλέστηκε ψευδώς ότι το κορίτσι είναι ανήλικο, ενώ εκείνο έχει συμπληρώσει τα δεκαεννέα του χρόνια, ώστε να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα φρικτά ψεύδη που ισχυρίστηκε για την οικογένεια πιστεύοντας βέβαια ότι θα κατάφερνε να κοροϊδέψει και τη Δικαιοσύνη.

  Όμως, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η Εισαγγελία Βόλου κινούμενη αθόρυβα όλο το προηγούμενο διάστημα δεν άργησε να φτάσει στην αλήθεια και διαπιστώσει τι πραγματικά είχε συμβεί.

  Ένας πολίτης είχε προχωρήσει στην ανώνυμη καταγγελία για καθαρά προσωπικούς και εκδικητικούς λόγους. Επισημαίνεται ότι η ψευδής αναφορά στις αρχές συνιστά αδίκημα που τιμωρείται από τον Ποινικό Κώδικα.

  Γι’ αυτό τον λόγο ο επιτήδειος προχώρησε στην καταγγελία χωρίς να δηλώσει τα στοιχεία του ώστε να μην μπορεί κανείς να βρει τα ίχνη του όταν θα διαπιστώνονταν τα ψεύδη.

  Αντίστοιχα για την ενδεχόμενη περίπτωση που διαπιστωνόταν η ταυτότητά του, περίπτωση που προφανώς φοβόταν, φρόντισε να βγάλει έξω από την υποτιθέμενη φοβερή υπόθεση μαστροπείας τον πατέρα της οικογένειας καταγγέλλοντας ότι εκείνος δεν γνώριζε το παραμικρό, ώστε αν ποτέ γινόταν γνωστά τα στοιχεία του ο θρασύδειλος να μην έχει προηγούμενα και με εκείνον αλλά μόνον με δύο γυναίκες.

  Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα