Νέα στοιχεία για τον συζυγοκτόνο της Σητείας – Τι δήλωσε ο πατέρας του – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον στραγγαλισμό της μητέρας από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στη Σητεία.

Ο πατέρας του συζυγοκτόνου δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική κατάληξη που είχε ο καβγάς ανάμεσα στο πρόσφατα χωρισμένο ζευγάρι.

“Σε όποιον βαθμό και αν σε έχει φέρει δεν κάνουμε τέτοια πράξη. Τελείωσε, δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κακό στον άλλον, στον ίδιο τον εαυτό μας δεν έχουμε το δικαίωμα. Καταδικάζω την ενέργεια αυτή. Δεν σκοτώνεις. Χωρίζεις, ξαναφτιάχνεις τη ζωή σου. Δεν έχεις το δικαίωμα να αφαιρείς τη ζωή άλλου”, είπε μιλώντας στο STAR ο πατέρας του συζυγοκτόνου.

“Την απειλούσε με μαχαίρι, ότι θα σκοτώσει την αδελφή μου με τα κοπέλια κι αν μιλήσει σε κανέναν θα τους κάψει όλους ή θα τους σκοτώσει όλους. Και την είχε απειλήσει. Η αδελφή μου φοβόταν”, ανέφερε ο αδελφός της αδικοχαμένης Κατερίνας μιλώντας στην εκπομπή Μαζί σου.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι συγγενείς της, μόλις πριν από ένα μήνα η Κατερίνα είχε απευθυνθεί στην αστυνομία, ζητώντας βοήθεια ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Όπως αποκαλύπτει στο Star η θεία του οι γονείς του 36χρονου άνδρα είχαν χωρίσει με αποτέλεσμα να τον μεγαλώσει εκείνη και η μητέρα της.

“Πήρε τηλέφωνο. Σκότωσα την Κατερίνα και πάω να παραδοθώ, είπε στη γιαγιά του. Τη ζήλευε γιατί την αγαπούσε παράφορα, την ήθελε, ήθελε πάλι να ξανασμίξουν και αυτή τον έδιωχνε, δεν τον ήθελε. Έφυγε και πήρε τα παιδιά από το σπίτι , αυτό του κόστισε. Κι από κει ξεκίνησαν όλα”, αποκάλυψε η θεία του συζυγοκτόνου.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ