• Ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. ''έκαψε '' τα δάχτυλα στους ''ψήστες''- Οι σοκαριστικοί διάλογοι της ''Κορυδαλλός - mafia''

  9:21 πμ, Δευτέρα 25 Φεβ 2019 9:21 πμ, Δευτέρα 25 Φεβ 2019

  Ένα μικρό μέρος των σοκαριστικών απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών ανάμεσα στα μέλη της «μαφίας» των φυλακών, που αναδεικνύουν την ισχύ του εργολαβικού «γραφείου» ενοικιάσεων εκτελεστών και την απαξία της ανθρώπινης ζωής, αποτελούν τα αποσπάσματα των διαλόγων, δημοσιεύει η εφημερίδα ''Ελεύθερος Τύπος''.

  «Μας γ….. αυτός ο χοντρός (Αρμπέρ Μπάκο). Εμένα έξω με τέτοια δύναμη με τέτοια α……… , με τα όπλα μου, με τις χειροβομβίδες μου, με χ……… όλοι, θα είχα μαζέψει πόσα λεφτά», «… μία μικρή κάσα του βάλανε», «… αν φας το πρώτο και πιάσεις εμπιστοσύνη, μετά έρχονται φίλε… έχουμε δουλειές… και για μισό εκατομμύριο και για ένα εκατομμύριο, κοτόπουλα».

  Στις συνομιλίες, οι οποίες εμπεριέχονται στη δεύτερη δικογραφία των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και δημοσιοποιεί ο Ελεύθερος Τύπος, μνημονεύονται και… επισκεπτήρια στο διαβόητο Αλκέτ Ριζάι, το «συνοδοιπόρο» του Βασίλη Παλαιοκώστα στις δύο εναέριες αποδράσεις με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ο πληρωμένος εκτελεστής που βρήκε η μαφία των φυλακών είναι δεύτερος ξάδελφος του Αλκέτ Ριζάι. Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι ο «Κλόντι» με τον Αλκέτ Ριζάι μέχρι πρότινος ήταν άσπονδοι εχθροί, ωστόσο μετά τη δολοφονία του Αρμπέρ Μπάκο φαίνεται να «τα βρήκαν»…

  Στις 16:35 της 10ης Φεβρουαρίου, ο «διαχειριστής» της… εργολαβίας θανάτου, ο «Κλόντι», επικοινωνεί με… κινητό τηλέφωνο με έναν 40χρονο Ελληνα, που τον περασμένο Δεκέμβριο είχε συλληφθεί μετά από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια. Με αυτόν αλλά και με τον 28χρονο «Βασίλ», από τη Βουλγαρία, συνομιλούσε ο λεγόμενος «άρχοντας» των φυλακών αναζητώντας «δάκτυλα» ή «ψήστες», όπως έλεγε τους πληρωμένους δολοφόνους. Αρχικά ο «Βάιος» εκδηλώνει την αγωνία που είχε για την κοπέλα του, την Ελευθερία, και τη συνομιλία που είχε με τους αστυνομικούς για αυτήν.

  «Βάιος»: Το κορίτσι μου, έδωσα αγώνα να βγάλω την Ελευθερία εκεί πέρα σκοτωθήκαμε, γιατί θα ανοίξετε βεντέτα ξέρετε με ποιον είμαι εγώ, εγώ ξέρετε ποιανού παιδί είμαι, εάν μου κλείσετε το κορίτσι μέσα θα έχετε να κάνετε και με άλλους. Και μου λέει ο μπάτσος, ποιον με τον Μπάκο, όχι με τον Μπάκο του λέω. Με τον πιο μεγάλο του λέω. Ξέρετε ποιανού παιδί είμαι. Εντάξει;

  «Κλόντι»: Με ποιον; Με μένα;

  «Βάιος»: Ναι. Γιατί;

  «Κλόντι»: Και τι είπε;

  «Βάιος»: Κάνανε πίσω αυτό του… ανθρωποκτονιών που ήτανε, ο ψηλός. Οχι λέει εντάξει, εντάξει το κορίτσι, δεν θα το πειράξουμε και τη δώσανε τρία παρών το μήνα και μου τη βάλανε στην εγκληματική οργάνωση, ότι ήταν μέλος σε εγκληματική οργάνωση, η Ελευθερία, τα μ……. για να δέσουν το κορίτσι. Κατάλαβες;

  Στην ίδια συνομιλία, ο 40χρονος Ελληνας και ο «Κλόντι» συζητούν για τις ενέργειες του Αρμπέρ Μπάκο, του επονομαζόμενου Μακελάρη του Μικρολίμανου, ο οποίος σφαγιάστηκε κατ’ εντολή του δεύτερου, στις 14 Ιανουαρίου 2019 μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

  «Βάιος»: Φίλε, πώς την είδε ακριβώς; Κάπο ντι κάπι; Ολα τα ήθελε, όλα, όλα να τα τρώει ο κ….. του, δεν χόρταινε άλλο να τρώει λεφτά από παντού, δεξιά, αριστερά, λεφτά από παντού, λεφτά, λεφτά, λεφτά μάζευε.

  «Κλόντι»: Ναι και τα πήρε μαζί του στο τέλος. Και την κάσα, το πιστεύεις ότι ήταν πιο μικρή; Η κάσα.

  «Βάιος»: Ναι.

  «Κλόντι»: Σου το ορκίζομαι με τη μάνα μου, και την κάσα του την είχανε μικρή. Δεν μπορούσανε να του δώσουνε… να του βάλουνε μια πιο μεγάλη κάσα;

  «Βάιος»: Δεν μπορούσαν να τον χώσουνε μέσα στην κάσα ε;

  «Κλόντι»: Ναι, του βάλανε μια μικρή κάσα.

  «Βάιος»: Τέλος πάντων φίλε, τα πλήρωσε. Οταν του έλεγα, ρε συ Κλόντι, του πλήρωσα του έδωσα τα λεφτά και μου απειλούσε τα παιδιά ρε Κλόντι. Θα πάω να σου σκοτώσω τα παιδιά. Να του λέω, δώσε μου να μιλήσω με τον Κλόντι και δεν το έκανε.

  «Κλόντι»: Πώς έπαιρνε στο σπίτι σου τηλέφωνο; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

  «Βάιος»: Πήρε τηλέφωνο τη μάνα μου και την έκανε και έτρεμε. Της λέει θα σου σκοτώσω το γιο αλλά πρώτα θα σου σκοτώσω τα παιδιά σου, της λέει, τα εγγόνια σου και μετά της λέει το γιο σου. Ακούς τι έκανε; Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω, ρε γύφτο βγες στο τηλέφωνο σαν άνδρας. Και μου λέει όταν γίνω άνδρας τότε θα το καταλάβεις μου λέει, με μηνύματα.

  Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα