Το μήνυμα που έστειλε η Νίκη Λειβαδάρη σε γνωστό ηθοποιό λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Νίκης Λειβαδάρη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Η μοιραία στιγμή ήρθε κατά τη διάρκεια εξόδου της αμέσως μετά τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε. Η ηθοποιός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή η Νίκη Λειβαδάρη είχε στείλει μήνυμα στον συνάδελφο και καλό της φίλο Φώτη Σπύρο, προγραμματίζοντας να συναντηθούν την επόμενη μέρα.

“Είναι αδιανόητο. Έχω πάθει σοκ”, είπε ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην Espresso.

“Το Σάββατο το βράδυ στις 10:55 μου έστειλε μήνυμα ότι ‘Αύριο, Κυριακή, θα περάσω από την πρόβα να σε δω’, Την επόμενη την περίμενα, αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μία φίλη της. Μου είπε: ‘Έφυγε’. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πέρσι ήταν στον θίασο μου, στο έργο Το μυστικό κλειδί και το καλοκαίρι στην περιοδεία. Ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε παρέα. Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια. Πρόσφατα είχε μετακομίσει και θέλαμε να βρεθούμε, αλλά δεν ταίριαζαν τα προγράμματα μας. Μου έστειλε μήνυμα ότι θα έρθει στην πρόβα και λίγες ώρες μετά πέθανε”, ανέφερε ο Φώτης Σπύρου και πρόσθεσε:

“Όπως έμαθα μετά, το Σάββατο το βράδυ πήγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς ξεψύχησε. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα κορίτσι με το χαμόγελο στα χείλη. Καλό παιδί, καλή ηθοποιός, άψογη συνεργάτης. Κουράγιο στην οικογένεια της”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ