Αγωνία για την 3χρονη που παρασύρθηκε από Ι.Χ. στην Πάτρα- Τι εκτιμούν οι γιατροί

Για τρίτη ημέρα παραμένει διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο “Παναγία η Βοήθεια”, η 3χρονη Μαρία, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ αυτοκίνητο, το απόγευμα της Κυριακής στην παραλιακή οδό, στις Ιτιές.

Την ώρα που όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα, ώστε η μικρή να καταφέρει να κερδίσει τη “μάχη” για τη ζωή, ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης δήλωσε ότι”Καμιά μεταβολή, η κατάσταση είναι σοβαρότατη κρίσιμη”

Υπενθυμίζεται πως ο σοβαρός τραυματισμός της 3χρονης, συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Ιτιές Πατρών, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε το κοριτσάκι, που φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο ταχείας κυκλοφορίας μόνο του!

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το παιδί αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας διεκομίσθη στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι μένει πολύ κοντά στο σημείο που συνέβη το ατύχημα και κινείτο μόνο του στο οδόστρωμα σε μια προσπάθεια να διασχίσει το δρόμο.

“Είναι συχνό φαινόμενο μωρά παιδιά να περνούν το δρόμο μόνα τους σε αυτό το σημείο” λένε κάτοικοι της περιοχής.

ΠΗΓΗ: tempo24.news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ