Καταιγιστικές εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του αγρότη από τη Βέργη Σερρών

Σε μια χαράδρα σε ορεινή δύσβατη περιοχή έξω από τη Βέργη Σερρών, βρέθηκαν το τρακτέρ και η πλατφόρμα του αγνοούμενου αγρότη.

Η έρευνα για τους αστυνομικούς είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς κατέβηκαν στη χαράδρα με σκοινιά, για να διαπιστώσουν εάν το πτώμα του άτυχου Θανάση Πολυχρονιάδη είναι στο σημείο.

Στον τόπο κλήθηκε να μεταβεί και κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε κοντά στο τρακτέρ το καπέλο που φορούσε ο αγρότης και τα μπιτόνια με το λάδι που ήταν φορτωμένα στην πλατφόρμα.

Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί από αστυνομικούς και θηροφύλακες δεν υπήρχε καλή ορατότητα λόγω του πυκνού φυλλώματος των δέντρων αλλά και του χιονιού που είχε καλύψει μεγάλη έκταση.

Μετά το πέσιμο των φύλλων και της βροχής που έλιωσε το χιόνι, αποκαλύφθηκε το τρακτέρ του αγρότη που είχε χαθεί στο τέλος του Οκτώβρη.

Ο συναγερμός στο χωριό σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου, μετά από πληροφορία βοσκών που διατηρούν στάνη στην περιοχή. Από ψηλά είδαν ένα όχημα καλυμμένο με λάσπη και υπέθεσαν ότι πρόκειται για το τρακτέρ του αγρότη που δεν είχε βρεθεί έως τότε.

Η Αγγελική Νικολούλη που ασχολήθηκε με την υπόθεση την Παρασκευή 14 του μήνα, είχε απευθύνει έκκληση στους κατοίκους της περιοχής αν δουν έστω και κομμάτια μεταλλικά με χρώμα, να μην θεωρήσουν ότι πρόκειται για παλιοσίδερα και να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Ο τόπος που βρέθηκε το τρακτέρ θα φυλάσσεται όλη νύχτα και οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της μέρας.

Πηγή: anikolouli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ