Οι ληστές των ΕΛΤΑ στα Βίλια κρύφτηκαν σε πορτ μπαγκάζ… ταξί για να διαφύγουν

Κρυμμένο μέσα σε πορτ μπαγκάζ ενός ταξί διέφυγε το ζευγάρι των δραστών που λήστεψαν το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια την περασμένη Τρίτη, αφού πρώτα έδωσαν μάχη με έναν αστυνομικό, ο οποίος κατάφερε να τραυματίσει έναν από τους τρεις κακοποιούς.

Οι τρεις ληστές, ανάμεσα τους και μία γυναίκα, εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους. Το ρόλο του τσιλιαδόρου είχε αναλάβει η γυναίκα, η οποία περίμενε καθ όλη τη διάρκεια της ληστείας έξω από το υποκατάστημα.

Περαστικοί που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε ειδοποίησαν αμέσως τον αστυνομικό του τοπικού τμήματος, ο οποίος έσπευσε στο σημείο. Όταν ο αστυνομικός κατάφερε να τραυματίσει έναν από τους ληστές, το ζευγάρι προσπάθησε να διαφύγει με λευκό βαν, το οποίο είχε σταθμεύσει λίγο πιο κάτω, όμως έπεσε πάνω σε μία μάντρα.

Έτσι, ακινητοποίησαν με τα όπλα στα χέρια έναν οδηγό ταξί που περνούσε από το σημείο, μπήκαν στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος και έριξαν τα πίσω καθίσματα, ώστε να έχουν οπτική επαφή με τον έντρομο οδηγό, τον οποίον απειλούσαν με τα όπλα τους και του έλεγαν ποιους δρόμους να ακολουθήσει ώστε να διαφύγουν.

Ο οδηγός ταξί μετέφερε τελικά τους ληστές στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου τον άφησαν ελεύθερο.

Από εκεί και έπειτα άρχισε να ξετυλίγεται το “κουβάρι” από την Ασφάλεια της Δυτικής Αττικής που έχει αναλάβει τις έρευνες, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του Αλβανού κακοποιού και της Ελληνίδας συνεργού του.

Ο τρίτος δράστης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων από τους πυροβολισμούς.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Πηγή ΦΩΤΟ: tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ