Φωτιά στο Πνευματικό Κέντρο Λαγκαδά – Εμπρησμό καταγγέλλει ο δήμαρχος- ΦΩΤΟ

Πυρκαγιά ξέσπασε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο Μπίλλειο Πνευματικό Κέντρο στον δήμο Λαγκαδά.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του Πνευματικού Κέντρου, μπήκαν στο χώρο και έβαλαν φωτιά στην σκηνή του θεάτρου.

Επί ποδός τέθηκε η Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με 4 οχήματα και 12 άντρες για την κατάσβεση της φωτιάς. Ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το περιστατικό και κάνει λόγο για βανδαλισμό και εμπρησμό στο Πνευματικό Κέντρο.

Όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook πρόκειται να καταθέσει σήμερα μήνυση. Ζητά την άμεση παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης προκειμένου να ανακαλυφθούν και να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους οι δράστες. «Αυτοί που χθες το βράδυ αφού έσπασαν τζαμί πόρτας εισήλθαν στο Μπίλλειο έβαλαν φωτιά στην σκηνή του θεάτρου με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές ζημιές σε αυτήν. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής την οποία δημόσια ευχαριστούμε αποφεύχθηκε η ολοκληρωτική καταστροφή του θεάτρου που ήταν ο στόχος των εμπρηστών», αναφέρει ο κ. Καραγιάννης.

Πηγή: voria.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ