Στα μαχαίρια ο “δίγαμος” γιατρός με την ερωμένη του

Σάλος έχει ξεσπάσει στον ιατρικό κόσμο από την αποκάλυψη ότι ο άνδρας ο οποίος κατηγορείται ότι παντρεύτηκε με γάμο-μαϊμού την ερωμένη του στο Δημαρχείο της Χαλκίδας είναι από τους κορυφαίους καρδιολόγους της χώρας και, μάλιστα, διευθύνει καρδιολογική κλινική δημόσιου νοσοκομείου της πρωτεύουσας.

Έπειτα από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στον μεγαλογιατρό και στην επίσης γιατρό ερωμένη του ξέσπασε πόλεμος και η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες. Η γυναίκα καταγγέλλει τον γνωστό καρδιολόγο και αναπληρωτή καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ότι όχι μόνο ήταν εν αγνοία της παντρεμένος και είχε παιδιά στην Κρήτη, αλλά επί τέσσερα χρόνια την κορόιδευε με γάμο-μαϊμού. Η ίδια αναφέρει πως μία ολόκληρη τετραετία από τη ζωή της πήγε χαμένη, καθώς ζούσε μέσα σε ένα ψέμα, ενώ πρόκειται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες μήνυση και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας.

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Άτομο από το φιλικό περιβάλλον της αναφέρει ότι οι φωτογραφίες του γάμου με τη γυναίκα να φοράει νυφικό μέσα στο δημαρχείο έχουν μεγαλύτερη ισχύ από τα λόγια, ενώ υπάρχουν και δεκάδες μάρτυρες οι οποίοι τούς έβλεπαν όλα αυτά τα χρόνια ως ανδρόγυνο σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Από τη δική του πλευρά, ο καρδιολόγος -ο οποίος φέρεται ότι παρίστανε και τον… μυστικό πράκτορα για να δικαιολογεί τις απουσίες του και να πηγαίνει στην Κρήτη για να δει τη γυναίκα και τα παιδιά του- μιλάει για μια καλοστημένη σκευωρία της συναδέλφου του, με σκοπό να τον απομακρύνει από την οικογένειά του.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ρητά και κατηγορητικά ότι ουδέποτε είχε συνάψει γάμο με άλλη γυναίκα και ούτε καν είχε παράνομο δεσμό. Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου χαρακτήρισε κατασκευασμένα όλα τα στοιχεία και για την αποκατάσταση της αλήθειας έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη: «Έχω επισκεφτεί τη Χαλκίδα κι έχω κάνει διάφορες ομιλίες, αλλά δεν θυμάμαι να έχω επισκεφτεί το δημαρχείο. Αισθάνομαι προσβεβλημένος ως άτομο. Δεν υπάρχει γάμος, δεν έχω καμία σχέση με το γεγονός κι έχω ήδη κινηθεί δικαστικά» είπε, ενώ αναφορικά με τις φωτογραφίες του γάμου που έχει στα χέρια της η γυναίκα και τις οποίες έχει παρουσιάσει στις Αρχές, ισχυρίστηκε πως είναι προϊόν φωτομοντάζ: «Οποιαδήποτε φωτογραφία και να βγει είναι φωτομοντάζ. Εγώ μπορεί να μην έχω πάει καν στον συγκεκριμένο χώρο, στο δημαρχείο. Αν υπάρχει υπογραφή, θα κληθεί γραφολόγος και θα δείτε ότι δεν είναι η δική μου. Δεν έγινε ποτέ δεύτερος γάμος από εμένα. Εγώ μία ταυτότητα έχω και δεν γνωρίζω οτιδήποτε για άλλες. Αν υπάρχουν, τις έχει φτιάξει άτομο που δεν γνωρίζω».

Πάντως, σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, ο μεγαλογιατρός φέρεται ότι είχε συνολικά τέσσερις πλαστές ταυτότητες, κάτι που δεν αποκλείει να είναι… παντρεμένος και με άλλες γυναίκες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ο ψεύτικος γάμος έγινε στις 14 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και όχι στην αίθουσα όπου γίνονται οι τελετές. Εκτός από τους μελλονύμφους, υπήρχαν κουμπάροι, μάρτυρες και αρκετοί καλεσμένοι! Σημειώνεται ότι στις φωτογραφίες που έχει η νύφη δεν φαίνεται πουθενά αυτός που τέλεσε τον πολιτικό γάμο.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Μπαντούνας, ανέφερε ότι η γυναίκα, που έμαθε για την απάτη όταν πήγε να ζητήσει τη ληξιαρχική πράξη γάμου της για να προχωρήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, μετά το σοκ που υπέστη, επέστρεψε με δικηγόρο, ο οποίος ερευνά την υπόθεση. Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για να διερευνηθεί ποιο ή ποια ήταν τα άτομα που άνοιξαν παράνομα το δημαρχείο, ενώ η υπόθεση θα φτάσει έως τον εισαγγελέα. Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ