59χρονη ξέφυγε από τους ληστές

59χρονη ξέφυγε από τους ληστές

 

Εφιαλτικές στιγμές έζησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης μία 59χρονη από το Τραγανό, όταν εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου διαμένει, δύο ληστές.

Οι άγνωστοι άνδρες, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα πρόσωπά τους, προσέγγισαν το σπίτι της Δήμητρας Θεοδωροπούλου, λίγο πριν από τις τρεις, δίχως η παρουσία τους να γίνει αντιληπτή από τους περίοικους, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Δίχως να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στην άτυχη γυναίκα, κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους του σπιτιού για χρήματα και χρυσαφικά.

Οι κακοποιοί, αφού ερεύνησαν προσεκτικά τα μπροστινά δωμάτια, μετέφεραν τη γυναίκα σε ένα από τα υπνοδωμάτια, ώστε να μπορούν να ψάξουν και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Αυτό, όμως, έδωσε την ευκαιρία στην 59χρονη να επιχειρήσει τη μεγάλη έξοδο. Κινούμενη με ιδιαίτερη προσοχή ανάμεσα στα δωμάτια, την ώρα που οι ληστές αλώνιζαν, κατάφερε να φτάσει στην έξοδο και από εκεί να ζητήσει βοήθεια σε γειτονικά σπίτια.

Συναγερμός σήμανε στο αστυνομικό τμήμα Ανδραβίδας, όταν έγινε γνωστό το περιστατικό. Αστυνομικοί άρχισαν να «οργώνουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Παράλληλα, άνδρες του τμήματος ασφαλείας Αμαλιάδας έφτασαν νωρίς το πρωί στο σπίτι της γυναίκας, προκειμένου να της πάρουν κατάθεση.

Πηγή: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ