Ενέδρα θανάτου σε φαρμακοποιό στο Νέο Ψυχικό – Ο δολοφόνος τον εκτέλεσε εν ψυχρώ – ΦΩΤΟ

Ένας είναι ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 57χρονο φαρμακοποιό, την ώρα που βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα, στο Νέο Ψυχικό.

Ο άγνωστος δράστης, που είχε στήσει ενέδρα στο θύμα, μόλις είδε το αυτοκίνητο του να βγαίνει από το γκαράζ της πολυκατοικίας, τον πυροβόλησε .Μετά την πρώτη βολή, το θύμα βγήκε από το αυτοκίνητο και σωριάστηκε στο έδαφος και τότε ο δράστης τον πυροβόλησε τουλάχιστον ακόμη δύο φορές.

Ο φαρμακοποιός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.Στο σημείο της δολοφονίας δεν έχουν βρεθεί κάλυκες, οδηγώντας τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο δράστης χρησιμοποίησε περίστροφο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τον δράστη ως άντρα ηλικίας περίπου 50 χρόνων, που φορούσε μαύρη βερμούδα και μετά τους πυροβολισμούς έφυγε τρέχοντας προς το επόμενο στενό, όπου τον περίμενε συνεργός του με ένα λευκό αυτοκίνητο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Οι πρώτες πληροφορίες, λόγω του επιθέτου του θύματος, ανέφεραν ότι ίσως η υπόθεση σχετίζεται με την υπόθεση της Energa, που ήρθε πάλι στο προσκήνιο λόγω της πρόωρης αποφυλάκισης, με βάση πλαστά έγγραφα, του Αριστείδη Φλώρου, ωστόσο δεν προκύπτει σχέση της επίθεσης κατά του φαρμακοποιού με την υπόθεση Energa.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της μαφιόζικης επίθεσης.

Πηγή πληροφοριών: ANT1, ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ