“Ηθοποιός” η 55χρονη που χαράκωνε μωρά – Τι είπε ο σύζυγός της στους αστυνομικούς

Η 55χρονη μαυροφορεμένη γυναίκα που συνελήφθη μετά τις καταγγελίες των γονέων ότι χαράκωνε τα πόδια των μωρών τους αρνείται τις κατηγορίες.

Χθες, η γυναίκα που φέρεται ότι έσπερνε τον τρόμο στους γονείς των νοτίων προαστίων με την αρρωστημένη δράση της, πέρασε χθες το μεσημέρι το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κρύβοντας το πρόσωπό της με μία πετσέτα. Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της Αρχής. Σήμερα αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου.

Η ίδια πάντως βρέθηκε στα δικαστήρια χωρίς δικηγόρο και αρνήθηκε ότι τραυμάτισε τα μωρά, ενώ δήλωσε ότι είναι ηθοποιός.

“Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά! Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει” υποστήριξε ενώπιον του προέδρου του δικαστηρίου και κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν, την χτύπησαν.

Ο σύζυγός της φέρεται ότι κατέθεσε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την Espresso, ότι η 55χρονη έχασε τον πατέρα της πριν από 12 μήνες και έκτοτε αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η ξανθιά μαυροφορεμένη γυναίκα πλησίαζε τα παιδιά με το πρόσχημα να τα χαϊδέψει και στη συνέχεια φέρεται ότι τους μάτωνε τα πόδια με τα νύχια της ή κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

“Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται κατά πάνω μου. Με άρπαξαν και με χτύπησαν. Μου φέθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και τα πόδια” είπε η 55χρονη στο δικαστήριο.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ