Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών το ημερολόγιο του Νικόλα

Το κρυφό ημερολόγιο του κρατούσε τους τελευταίους μήνες ο 15χρονος αυτόχειρας, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών, όπως επίσης και ο λογαριασμός του στο facebook. Ίσως αποκαλύψουν τι ακριβώς περνούσε ο Νικόλας, το οποίο τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, που ερεύνησαν με προσοχή το υπνοδωμάτιο του ανήλικου, ανακάλυψαν το ημερολόγιο, στο οποίο φαίνεται πως είχε αρχίσει να γράφει τους τελευταίους τρεις μήνες. Μία από τις φράσεις που ξεχώρισαν και προσπαθούν να εξακριβώσουν το νόημα της είναι “πέρασα ωραία, αλλά η κοινωνία δεν είναι ωραία”.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας έχουν μπει και οι αναρτήσεις του στο facebook, καθώς ορισμένες δείχνουν την κακή ψυχολογική κατάσταση, στην οποία βρισκόταν. Σε μία από αυτές ο 15χρονος, ο οποίος ήταν άριστος μαθητής, αφήνει να εννοηθεί ότι κάποιος ή κάποιοι τον πρόδωσαν.

“Ορισμένες φορές το να προσφέρεις σε κάποιον μια δεύτερη ευκαιρία είναι σαν να δίνεις μια επιπλέον σφάιρα για το όπλο τους, σε αυτούς που αστόχησαν την πρώτη φορά”.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δείχνει ότι μάλλον ο 15χρονος είχε προσπαθήσει να συγχωρέσει κάποιον ή κάποιους, αλλά αυτή του η κίνηση δεν έβαλε τέλος στο “μαρτύριο”. Τους τελευταίους μήνες ο Νικόλας είχε κλειστεί στον εαυτό του, αν και ο ίδιος προσπαθούσε να το κρύψει. Οι οικείοι του λένε ότι τσακώθηκε με τον κολλητό του. Από τότε είχαν ξεκινήσει κάποιες προσβολές και αρνητικά σχόλια στο φιλικό και σχολικό του περιβάλλον.

“Κλειδί” στην απόφαση του 15χρονου φαίνεται να είναι ένα απειλητικό τηλεφώνημα που δέχθηκε, το προηγούμενο βράδυ πριν αυτοκτονήσει, την ώρα που βρισκόταν σε ένα πάρτι. Όπως αναφέρη στενή του φίλη, περνούσαν όμορφα και έδειχνε ευχαριστημένος, μέχρι που δέχθηκε ένα τηλεφώνημα με απόκρυψη και φαινόταν σαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν.

Οι έξι νεαροί, τους οποίους κατονομάζει ο 15χρονος στο σημείωμα που άφησε πίσω, αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ