Έσφαξε την μάνα του με 38 μαχαιριές – “Μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου” λέει ο μητροκτόνος της Νέας Σμύρνης

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει το Πανελλήνιο καθώς στην Νέα Σμύρνη ένας 38χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έσφαξε την μητέρα του και επί 3 ημέρες καθόταν δίπλα στη σορό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο θάνατος της 64χρονης επήλθε από τις πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε ο 38χρονος γιος της.

Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ όταν ένοικοι της πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11, ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα όπου διέμεναν η άτυχη γυναίκα με τον γιο της.

Την σκότωσε με 38 μαχαιριές

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι, επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη, κάλεσαν κλειδαρά. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν νεκρή την 64χρονη και δίπλα της τον γιο της ο οποίος δεν αντέδρασε όταν είδε τους αστυνομικούς.

Όπως έγινε γνωστό, μετά από έναν ακόμη τσακωμό, ο 38χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και έπληξε την μητέρα του απανωτές φορές σε λαιμό και θώρακα και την τοποθέτησε σε μία πολυθρόνα μέχρι που ξεψύχησε.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που έγινε σήμερα το πρωί από την ιατροδικαστή Αθηνών Χριστίνα Τσάκωνα, το θύμα έφερε συνολικά 38 πλήγματα από νύσσον και τέμνον όργανο, εκ των οποίων τα δύο θανατηφόρα, στην τραχηλική χώρα και στην αριστερή πλευρά του θώρακα.

Τι είπε ο μητροκτόνος στους Αστυνομικούς

«Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες», τους είπε απλώς. Ο μητροκτόνος πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε, εκείνος φέρεται να απάντησε:

«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

Ο άντρας ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής. Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ