Μόνο στο enikos.gr: Το ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση στον οδηγό βυτιοφόρου στον Ασπρόπυργο

Της Τζίνας Αρβανίτη

Κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης κατέγραψε καρέ- καρέ την επίθεση που δέχθηκε ο 60χρονος οδηγός βυτιοφόρων στον Ασπρόπυργο.

Όπως το ίδιο το θύμα περιέγραψε στο enikos.gr, όχι μία, αλλά δύο φορές οι κακοποιοί, προσπάθησαν να τον ληστέψουν, με την απειλή μαχαιριού.

Δείτε το αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ:

“Ήταν 6 το πρωί. Μόλις είχα φτάσει έξω από την εταιρεία του αδελφού μου και πριν προλάβω να ενημερώσω τον φύλακα να μου ανοίξει, σταμάτησε δίπλα μου ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Μέσα σε δευτερόλεπτα, άνοιξαν οι πόρτες. Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κασκόλ για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους. Με πλησίασαν και με άγριο ύφος, κρατώντας μαχαίρια, μου ζήτησαν το κινητό μου. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς, προσπάθησε να βάλει το χέρι του στη εσωτερική τσέπη του μπουφάν μου. Εγώ αντέδρασα και προσπάθησα να τους χτυπήσω. Εκείνοι δεν το περίμεναν, προσπάθησαν να αμυνθούν αλλά φαίνεται πως σάστισαν και αμέσως μπήκαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή”, αναφέρει ο 60χρονος άνδρας στο enikos.gr.

Όμως, η περιπέτειά του, δεν τελείωσε εκεί. “Ένα λεπτό μετά, πριν προλάβω να μπω στην εταιρεία, οι κακοποιοί επέστρεψαν. Και αυτή τη φορά ήταν αποφασισμένοι. Κατέβηκαν και οι τρεις από το αυτοκίνητο και άρχισαν να με χτυπούν και εγώ ανταπέδωσα όσο μπορούσα. Όταν δεν κατάφεραν να μου πάρουν ένα τσαντάκι που είχα κι αφού μάλλον, διαπίστωσαν ότι δεν έχω κάτι άλλο επάνω μου, ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν”, περιγράφει στο enikos.gr o οδηγός.

Όταν ο 60χρονος πήγε με το υλικό από την κάμερα στην αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση, τον περίμεναν άλλες δύο… “εκπλήξεις”. Όπως αναφέρει το θύμα της επίθεσης, ο ίδιος ο διοικητής του τμήματος αναγνώρισε το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί, καθώς ήταν το αυτοκίνητο ενός… γείτονά του, το οποίο είχε κλαπεί, ενώ το προηγούμενο πρωινό, όπως ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς, θύμα ληστείας με τον ίδιο τρόπο είχε πέσει και ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος είχε πάει κι εκείνος να ανοίξει την εταιρεία του γιου του, από τον οποίο μάλιστα, οι δράστες, είχαν καταφέρει να αποσπάσουν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.

“Η κατάσταση στον Ασπρόπυργο, είναι δραματική. Γνωρίζετε ότι φεύγουν εταιρείες από την περιοχή εξαιτίας της εγκληματικότητας; Δεν τολμάμε να πάμε στις δουλειές μας το πρωί. Παντού υπάρχουν καμμένα αυτοκίνητα… Είναι κλεμμένα αυτοκίνητα τα οποία οι δράστες καίνε μετά για να κρύψουν τα ίχνη τους”, τονίζει ο 60χρονος στο enikos.gr.

Ακούστε τα όσα είπε για την επίθεση στον Realfm 97,8 και στον Μάνο Νιφλή ο 60χρονος:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ