Ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά: Η μάχη σώμα με σώμα με τους δράστες- Ποιος είναι ο 52χρονος επιχειρηματίας που χαροπαλεύει- ΒΙΝΤΕΟ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 52χρονος ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στη Κηφισιά, καθώς δέχθηκε πυροβολισμούς εξ επαφής αλλά και χτυπήματα στο κεφάλι, όταν στις 5 και τέταρτο το πρωί, εισέβαλαν δύο ένοπλοι στην οικεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες κατάφεραν να μπουν στη μονοκατοικία από το ισόγειο, σπάζοντας τον αφαλό της πόρτας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πόρτα δεν ήταν ασφαλείας, ενώ το σπίτι δεν διέθετε συναγερμό, κάτι που σημαίνει πως ο επιχειρηματίας δεν λάμβανε μέτρα προστασίας.

Ο επιχειρηματίας Α.Σ. βρισκόταν στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας και αντιλήφθηκε τους δράστες. Έτσι όταν εκείνοι ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον 52χρονο. Οι αδίστακτοι κακοποιοί τον χτύπησαν με διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι, προκαλώντας του θλαστικά τραύματα.

Παρά τα χτυπήματα, ο 52χρονος κατάφερε να σηκωθεί και τότε οι δράστες τον πυροβόλησαν, πιθανότατα τρεις φορές. Πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει τρία τραύματαστο συκώτι, τους πνεύμονες και τον μηρό.

Στο σπίτι, εκτός από τον επιχειρηματία ήταν η σύζυγός του καθώς και δύο από τα τρία παιδιά του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για ληστεία και θεωρούν πως δεν κρύβονται άλλα κίνητρα πίσω από το αιματηρό περιστατικό. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν έχουν αφαιρεθεί χρήματα ή τιμαλφή από το σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια διοικήτρια του “Γ. Γεννηματάς”, ο επιχειρηματίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει πάρα πολύ αίμα, ενώ ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, δίνουν μάχη στο χειρουργείο για να μπορέσουν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του καθώς έχει υποστεί “τραυματισμό πολλαπλών οργάνων”.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος, έχει τραύματα στον κορμό αλλά και τον μηρό από πυροβόλο όπλο, ενώ είναι τραυματισμένος και στο κεφάλι.

Ο 52χρονος άνδρας τον οποίο πυροβόλησαν τα ξημερώματα οι ληστές, ασχολείται με τα φωτοβολταϊκά, καθώς και με τον οικοδομικό ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, ενώ η σύζυγός του είναι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ