Τους αναζητούσε η αστυνομία αλλά επέστρεψαν για πάρουν τα κλοπιμαία

Σε “επιχείρηση” είχαν αναγάγει την κλοπή και πώληση χαλκού δύο άτομα, που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο, μετά από αστυνομική επιχείρηση.

Πρόκειται για δύο αδέρφια, 39 και 29 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, καθώς αφαίρεσαν δεκάδες σωλήνες χαλκού από κτίριο στη Λεωφόρου Κνωσού.

Τους δύο δράστες είδε κάτοικος της περιοχής, την ώρα που προσπαθούσαν να ξηλώσουν τους σωλήνες χαλκού από την ταράτσα του κτιρίου και ειδοποίησε τις αρχές.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, διαπιστώνοντας την κλοπή, αλλά οι δράστες εν τω μεταξύ είχαν εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Επιστρέφοντας από το αστυνομικό τμήμα όπου κατέθεσε ο 47χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπου έγινε η κλοπή, κλήθηκαν για κατάθεση από την αστυνομία, επιστρέφοντας στο σπίτι τους, βρήκαν τους δύο άνδρες να έχουν επιστρέψει και ανενόχλητοι να συνεχίζουν…. το έργο τους.

Άμεσα ειδοποίησαν ξανά την αστυνομία, με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να σπεύδουν στην περιοχή, συλλαμβάνοντας τελικά τον έναν εκ των δύο δραστών, καθώς ο άλλος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, έγινε καπνός για να συλληφθεί αργότερα λίγα μέτρα παρακάτω.

Όπως διαπιστώθηκε τα δύο αδέρφια έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις.Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ