Επεισόδια, τραυματίες και χημικά για τους πλειστηριασμούς – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν για μια ακόμη Τέταρτη έξω από συμβολαιογραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη για τους πλειστηριασμούς. Έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της Καποδιστρίου 18, μέλη της Λαϊκής Ενότητας Ενότητας και του κινήματος «Δεν πληρώνω», συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρία άτομα να τραυματιστούν.

Μπλόκα και από το ΠΑΜΕ

Νωρίτερα, μπλόκο σε συμβολαιογραφικό γραφείο στη Σταδίου πραγματοποίησαν δεκάδες μέλη του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο των διαμαρτυριών για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν μπει στη στοά στην οποία βρίσκεται η είσοδος του γραφείου και ήρθαν αντιμέτωπα με άνδρες των ΥΜΕΤ.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα όπως, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και «εμπρός λαέ ξεσηκωμός, κάτω τα χέρια απ’ του λαού του βιός» και στη συνέχεια αποχώρησαν με κατεύθυνση άλλο συμβολαιογραφείο.

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Ένταση επικράτησε έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, όταν μέλη του «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης«, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς, επιχείρησαν επανειλημμένα να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, στη οδό Ίωνος Δραγούμη και απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς, με ασπίδες και με χρήση σπρέι πιπεριού.

Δείτε το βίντεο του Alpha.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ