Σοκ στο Μενίδι: Επιχείρησε να πνίξει εφοριακό μέσα στη ΔΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια επίθεση από εξαγριωμένο πολίτη δέχθηκε ένας εφοριακός στο Μενίδι.

Ο εφοριακός περιέγραψε στο Star τη στιγμή που ο φορολογούμενος τον έπιασε από το λαιμό και επιχείρησε να του βγάλει ακόμη και το μάτι, επειδή δεν του έδινε φορολογική ενημερότητα.

«Με είχε πιάσει από το λαιμό και είχε βάλει το δάχτυλο στο μάτι μου, αν δεν παρεμβαίνανε η διευθύντρια, δεν έπεφτε από πάνω να τον τραβήξει, ή θα μου είχε βγάλει το μάτι ή θα με έπνιγε!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εφοριακός και πρόσθεσε: «Με έριξε κάτω, παραλίγο να χτυπήσω το κεφάλι κάτω, σηκώνομαι, μου βάζει τον αντίχειρα στο μάτι, σε στυλ Νίντζα και μου πίεζε το μάτι. Έχει λαλήσει ο κόσμος».

Ο εφοριακός Νίκος Κολετζάκης, μόλις έχει βγει από το νοσοκομείο και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα Αχαρνών. Έζησε το πρωί τον εφιάλτη στα χέρια ενός εξαγριωμένου φορολογούμενου, ο οποίος του επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα.

Το περιστατικό συνέβη στις 8:30 το πρωί μέσα στο γραφείο της προϊσταμένης της εφορίας. Ο φορολογούμενος μπήκε μαινόμενος στο γραφείο της και όπως καταγγέλλει αφού δεν κατάφερε να πάρει φορολογική ενημερότητα, την εξύβρισε με χυδαίο τρόπο. Όταν παρενέβη ο συνάδελφος της, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται εκεί, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

«Φώναζε, έβριζε ότι είμαστε ο απόπατος του δημοσίου, ότι είμαστε κλέφτες και του είπε ο συνάδελφος τί λες; Εκεί του επιτέθηκε, του είχε κατεβάσει το σακάκι μπροστά στο πρόσωπο και δεν έπαιρνε αναπνοή και παράλληλα του πίεζε το μάτι. Όλοι έχουν γαλουχηθεί ότι έχουν μόνο δικαιώματα, καμία υποχρέωση…», λέει η Χρυσάνθη Φωτάκη, Προϊσταμένη της ΔΟΥ Αχαρνών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι υπάλληλοι στην εφορία στο Μενίδι γίνονται στόχος επιθέσεων. Καθημερινά, όπως καταγγέλλουν, τους προπηλακίζουν, τους απειλούν, ενώ πρόσφατα έσπασαν την πόρτα.

«Απαράδεκτες καταστάσεις, χωρίς καμία βοήθεια από την υπηρεσία, προσπαθούμε να κάνουμε το δύσκολο έργο να μαζέψουμε τα δημόσια έσοδα…», λέει ο Χαράλαμπος Νικολακόπουλος, Γενικός γραμματέας εφοριακών.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ