Επίθεση του Απόστολου Γκλέτσου με μπουνιές και κλωτσιές καταγγέλλει ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Κυρίτσης

Αναίτια και αιφνιδιαστική επίθεση από τον δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο καταγγέλλει ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Κυρίτσης σύμφωνα με το Lamiareport.gr.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον χορό της Agroinvest, στην αίθουσα “Τσαμαντάνη” στον Καραβόμυλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δήμαρχος Στυλίδας πλησίασε τον αντιπεριφερειάρχη μέσα στην αίθουσα και του είπε «μπορείς να βγεις έξω να σου πω κάτι;»

Ο Δημήτρης Κυρίτσης, βάσει των ισχυρισμών του, νόμιζε ότι του ζήτησε να βγει έξω για να συζητήσουν κάτι που ήθελε ο δήμαρχος, επειδή μέσα στην αίθουσα είχε πολύ φασαρία.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη μόλις βγήκαν έξω, χωρίς κανένα λόγο, άρχισε ξαφνικά να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές.

Ο Δημήτρης Κυρίτσης κατέληξε, σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στη συνέχεια μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φθιώτιδας, Θύμιο Καραΐσκο, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του, πήγαν στο Α.Τ. Στυλίδας και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Δημάρχου.

Αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη.

Με εντολή Εισαγγελέα οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη 1:00′ τα ξημερώματα της Κυριακής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ