“Απόβαση” με κάθε μέσο για το συλλαλητήριο της Αθήνας – Υπό φρούρηση όλη νύχτα η εξέδρα στο Σύνταγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ρυθμούς συλλαλητηρίου κινείται το κέντρο της Αθήνας με τις προετοιμασίες να κορυφώνονται προκειμένου να είναι όλα έτοιμα σε λίγες ώρες.

Τα μέτρα ασφαλείας αναμένονται δρακόντεια καθώς 4.000 αστυνομικούς θα βρίσκονται σε επιφυλακή.

Από το βράδυ του Σαββάτου είναι έτοιμη η εξέδρα των ομιλητών, η κατασκευή της οποίας έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί του Σαββάτου και βρίσκεται υπό φρούρηση τόσο από τους διοργανωτές όσο και από αστυνομικούς όλη τη νύχτα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Στην εξέδρα θα ανέβουν αρχικά οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων, θα ακολουθήσουν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις και κατόπιν θα γίνουν οι κύριες ομιλίες του Μίκη Θεοδωράκη, του καθηγητή Γιώργου Κασιμάτη και του Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεου.

“Απόβαση” με κάθε μέσο για το συλλαλητήριο της Αθήνας

Τα λεωφορεία που θα έρχονται από την επαρχία κατά την άφιξη τους στην Αθήνα θα συνοδεύονται από αστυνομικές δυνάμεις. Από την Βόρεια Ελλάδα τα πούλμαν θα σταθμεύουν στο ΟΑΚΑ, ενώ από τη Νότια Ελλάδα κατά μήκος της Λ. Συγγρού.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, θα δέσουν στο λιμάνι του Πειραιά και δύο πλοία από την Κρήτη.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Με τι καιρό θα γίνει το συλλαλητήριο στην Αθήνα – Η αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού – ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα συνεχίζονται πυρετωδώς η σκέψη όλων είναι στον αστάθμητο παράγοντα του καιρού.

Όπως είπε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 Τάσος Αρνιακός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το πρωί της Κυριακής θα υπάρχει πυκνή συννεφιά αλλά βροχές δεν προβλέπονται στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα από το μεσημέρι και μετά θα ανοίξει ο καιρός και θα βγει ήλιος.

Η δε θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 16 με 17 βαθμούς κελσίου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ