Ώρες αγωνίας για τον Βαγγέλη Γερμανό – Τι λέει η διοικήτρια του “Ευαγγελισμού”

Στη ΜΕΘ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Βαγγέλης Γερμανός, όμως η κατάστασή του θεωρείται πλέον σταθερή. Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης μπήκε σε περιπέτειες ύστερα από επιπλοκές που παρουσίασε σε χειρουργείο που είχε προηγηθεί τον Δεκέμβριο για βουβωνοκήλη.

Συγκεκριμένα, είχε εισαχθεί στο δημόσιο νοσοκομείο στις 11 Δεκεμβρίου οπότε υποβλήθηκε στην επέμβαση. Ύστερα από λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο επανήλθε στις 28 Δεκεμβρίου με φλεγμονή και την επόμενη μέρα μπήκε εκ νέου στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τη διοικήτρια Παναγιώτα Μητσάκη: “Στις 30 Δεκεμβρίου υπεβλήθη για δεύτερη φορά σε χειρουργική επέμβαση με λαπαροστομία, για παροχέτευση αποστήματος. Στις 3 Ιανουαρίου εισήχθη στην Εντατική, λόγω αναπνευστικής επιβάρυνσης, και αμέσως διασωληνώθηκε”.

Σε μηχανική υποστήριξη και διασωληνωμένος παρέμεινε σχεδόν μια εβδομάδα, δηλαδή έως και χθες, 8 Ιανουαρίου, οπότε οι γιατροί, μετά τις ενδεδειγμένες εξετάσεις, έκριναν ότι πλέον μπορεί να αποσωληνωθεί. “Ο ασθενής από χθες παραμένει σταθερός και είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζουν πότε θα τον βγάλουν από την Εντατική και θα τον μεταφέρουν σε θάλαμο” είπε στην “Espresso” η διοικήτρια του Ευαγγελισμού.

“Απ’ ότι με ενημερώνουν οι εντατικολόγοι, δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας”, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φήμες ότι ο τραγουδοποιός υπέστη καρδιακό επεισόδιο είναι απλώς φήμες, καθώς δεν επιβεβαιώνονται από το νοσοκομείο.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ