Ένας χρόνος από τη δολοφονία της Θώμης Κούμπουρα – Τι ζητάει η οικογένεια

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την άγρια δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, με πάνω από 15 μαχαιριές. Ήταν 28 Δεκεμβρίου του 2016, όταν η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ σε όλη τη χώρα.

Μόλις πριν μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε το στάδιο της προανάκρισης και πλέον η δικογραφία είναι στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, η πρόταση του οποίου θα κατατεθεί στο Συμβούλιο που θα εκδώσει το βούλευμα για την παραπομπή του στο Μικτό Ορκωτό.

«Αναμένουμε να γίνει το Δικαστήριο μέχρι τις αρχές του καλοκαιριου» διευκρινίζει η δικηγόρος Ελευθερία Ψύλλου, η οποία γνώριζε προσωπικά τη Θώμη και μαζί με τον Θέμη Σοφό θα είναι η Πολιτική Αγωγή στην αναμενόμενη δίκη.

«Αν και οποιαδήποτε απόφαση δεν μπορεί να αναπληρώσει το τεράστιο κενό από την απώλεια του ανθρώπου μας, περιμένουμε όχι μόνο εμείς αλλά και η ίδια η κοινωνία την παραδειγματική τιμωρία δολοφόνων που έχουν διαπράξει τέτοια ειδεχθή εγκλήματα» τοζίζει ο αδερφός της Θώμης, Σάββας Κουμπούρας.

Η οικογένεια έχει ζητήσει μέσω των συνηγόρων της, να εξεταστούν κι άλλα στοιχεία, όπως το περιβόητο λαπ-τοπ του Μπαλαντίνα που έμεινε στην Αθήνα και το άτομο που το είχε και τον είδε πριν φύγει για την Λαμία, όπου έκανε πράξη αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Στη δικογραφία εκτός από την έκθεση του ιατροδικαστή, υπάρχουν και οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες, οι οποίες παραδόθηκαν μόλις τον προηγούμενο μήνα.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: LamiaReport

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ