Τράκαρε με αγριογούρουνα που είχαν βγει στο δρόμο – Σκληρές εικόνες

Τροχαίο ατύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγο μετά τις 6:00, στην περιοχή του Αυλακίου Στυλίδας, στο ύψος της Βόμβυξ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα συγκρούστηκε με επτά αγριογούρουνα.

Το αυτοκίνητο, όπως αναφέρει το lamianow.gr, είχε κατεύθυνση προς τη Στυλίδα, όταν συγκρούστηκε με επτά αγριογούρουνα που είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους και κατέβηκαν από το βουνό.

Η οδηγός ξαφνιάστηκε, όταν το κοπάδι των αγριογούρουνων εμφανίστηκε στο οδόστρωμα και προσπάθησε να τα αποφύγει, ωστόσο η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να σταματήσει στον παρακείμενο αγρό.

Η οδηγός τραυματίστηκε, ευτυχώς, ελαφρά και υπέστη μώλωπες από τη σύγκρουση, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, επτά αγριογούρουνα βρέθηκαν νεκρά στο σημείο του ατυχήματος, αλλά και σε διπλανά χωράφια.

Άμεσα στην παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας-Στυλίδας βρέθηκαν άνδρες από το Α.Τ Στυλίδας, καθώς και η Πυροσβεστική προκειμένου να καθαρίσει το οδόστρωμα.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο σημείο.

Πηγή πληροφοριών: lamianow.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ