Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία – ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρές καταιγίδες συνεχίζουν να πλήττουν πολλές περιοχές της χώρας. Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά , την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, τη δυτική και νότια Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος στο Realfm 97,8 “τις επόμενες ώρες θα έχουμε κατά διαστήματα βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και σε κάποιες περιοχές στις Κυκλάδες, ίσως και τη Δυτική Κρήτη. Το περισσότερο νερό σήμερα αναμένεται να πέσει στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, σε περιοχές Ιονίου, της Δυτικής Στερεάς, της Δυτικής Πελοποννήσου”.

“Από το Σάββατο θα αρχίσει η σχετική βελτίωση του καιρού. Η Κυριακή θα είναι η μέρα λήξης της κακοκαιρίας” σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος

Ακούστε το ηχητικό:

Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά σήμερα όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Αττικής για την ασφάλεια των μαθητών.

Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, 10 σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Πειραιά.

Τα σχολεία είναι τα εξής: 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά , 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Πειραιά , 2ο Νηπιαγωγείο Πειραιά, 12ο Νηπιαγωγείο Πειραιά, 13ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, 17ο Νηπιαγωγείο Πειραιά, 31ο Νηπιαγωγείο Πειραιά, 41ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, 44ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, 56ο Νηπιαγωγείο Πειραιά.

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου είπε ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή.

“Από το πρωί και μετά φτιάχνει πρόσκαιρα ο καιρός, αλλά από το απόγευμα της Παρασκευής θα έχουμε νέα επιδείνωση του καιρού” ανέφερε ο κ. Αρνιακός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ