Ουρές χιλιομέτρων και πολύωρες καθυστερήσεις στον συνοριακό σταθμό Καστανιών – Καταγγελία αναγνώστη

Ατελείωτες ουρές και πολύωρες καθυστερήσεις στον συνοριακό σταθμό Καστανιών, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr, που βρέθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αναγνώστης στο enikos.gr, ο ίδιος βρέθηκε στον συνοριακό σταθμό στις 18:30 και κατάφερε να περάσει από τους ελέγχους και να συνεχίσει τη διαδρομή του στις 23:08.

Όπως δηλώνει, η απάντηση που έλαβε από τους υπεύθυνους για αυτή την πολύωρη ταλαιπωρία ήταν πως είχε πέσει το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου στην είσοδο των συνόρων στις Καστανιές, ενώ ο ίδιος τόνισε πως στον έλεγχο των διαβατηρίων ήταν μόνο ένας αστυνομικός και ένας τελωνειακός υπάλληλος, οι οποίοι θα έπρεπε να διαχειριστούν την τεράστια ουρά που είχε δημιουργηθεί από την καθυστέρησή.

Μάλιστα, ο αναγνώστης του enikos.gr σχολιάζει πως όταν εξέφρασαν τα παράπονά τους, πως ήταν σε αναμονή για 5 ώρες, η απάντηση που έλαβαν ήταν: “Να περιμένετε άλλες 5, ευχαριστώ”.

Δείτε τις φωτογραφίες του enikos.gr από τον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ