Εγκληματική αμέλεια από ασυνείδητο οδηγό – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Υπερβολικά έχει φορτώσει την καρότσα του αγροτικού του οχήματος, ένας οδηγός που κινείται σε επαρχιακό δρόμο. Στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr φαίνονται να προεξέχουν πολλά και μεγάλα σακιά, ενώ από πάνω τους έχει τοποθετηθεί ένας… θερμοσίφωνας!

Εκτός του ότι η πόρτα της καρότσας είναι ανοιχτή, όλα τα αντικείμενα δεν είναι δεμένα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι διερχόμενοι οδηγοί.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ασυνείδητος οδηγός έχει προσθέσει και έναν δεύτερο “όροφο” στο φορτηγό, το οποίο είναι επίσης φορτωμένο με διάφορα πράγματα, ενώ πάνω του βρίσκονται και δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί!

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ