Βρετανός προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης”.

Αιτία ήταν ένας άνδρας με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία ο οποίος ξαφνικά και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, πήρε έναν πυροσβεστήρα και τον πέταξε στην τζαμαρία του σαλονιού των VIP που βρίσκεται στον πρώτο όροφο.

Τόσο το προσωπικό του αεροδρομίου όσο και οι επιβάτες που περίμεναν, τρόμαξαν και απομακρύνθηκαν από το σημείο καθώς για λίγα λεπτά, κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς γινόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σεκιούριτι του αεροδρομίου ήταν αυτός που ακινητοποίησε τον εξαγριωμένο άνδρα ενώ στη συνέχεια επενέβη και η αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου, Γιώργος Πλιάκας, επιβεβαίωσε την είδηση. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν άνδρα, Άγγλο, ο οποίος μάλλον είναι άστεγος και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

“Τον βλέπαμε να κινείται στον χώρο εδώ και 2-3 ημέρες και τον παρακολουθούσαμε διακριτικά”, λέει ο κ. Πλιάκας και συμπλήρωσε ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με την πρόξενο της Μ. Βρετανίας στην Κρήτη προκειμένου να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες έτσι ώστε ο άνδρας αυτός, να επιστρέψει στη χώρα του.

Ο εξαγριωμένος άνδρας οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ