Εγκληματική, τριπλή προσπέραση νταλίκας στο τούνελ Τεμπών – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Την… εγκληματική και τριπλή προσπέραση μίας νταλίκας σε μία από τις σήραγγες των Τεμπών, κατέγραψε αναγνώστης του enikos.gr.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο οδηγός της νταλίκας πραγματοποιεί τριπλή προσπέραση, όπως αναφέρει ο αναγνώστης, σε προπορευόμενες νταλίκες, ενώ διανύει τη σήραγγα των Τεμπών, με ταχύτητα άνω των 80 χιλιομέτρων, όπου είναι το όριο ταχύτητας διέλευσης μέσα στο τούνελ.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε το κοντέρ του αυτοκινήτου που ακολουθεί τα βαριά οχήματα, όπου η βελόνα δείχνει 90 χλμ/ώρα, ενώ στο βάθος διακρίνεται η νταλίκα που πραγματοποιεί την προσπέραση.

Στις σήραγγες των Τεμπών που διαθέτουν δύο κλάδους, έναν για κάθε κατεύθυνση, ο κάθε κλάδος έχει διάμετρο 14,8 μέτρα με 2 λωρίδες κυκλοφορίας και μία λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ), με συνολικό πλάτος ασφαλτικού 10,5 μέτρα.

Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο στο [email protected].

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ