Θρήνος για το 9χρονο αγόρι που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από το ποδήλατο

Ένα αγόρι 9 ετών έχασε τη ζωή του νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης. Θρήνος επικρατεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ανάβρα του δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου, για συγγενείς και φίλους.

Το 9χρονο αγόρι βρισκόταν στην Ανάβρα για διακοπές, ωστόσο είχε ένα ατύχημα, όταν έπεσε με το ποδήλατό του. Ο πατέρας του το μετέφερε εσπευσμένα με το αυτοκίνητό τους στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου και νοσηλεύτηκε. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν διάτρηση εντέρου και προχώρησαν σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, μετά την επέμβαση το παιδί ανέβασε πυρετό και οι γιατροί, το μεσημέρι της Τετάρτης έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Το 9χρονο παιδί διακομίστηκε το πρωί της Τετάρτης διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου εισήχθη κατευθείαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το 9χρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή, λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα της Τετάρτης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Γονείς και συγγενείς μέσα στον πόνο τους θέτουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που έφυγε το αγγελούδι τους από τη ζωή και περιμένουν τις απαντήσεις από την ιατροδικαστική έκθεση για να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και έχασαν τόσο άδικα το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του lamiareport.gr, έχει ζητηθεί από τους γονείς η παρέμβαση του Εισαγγελέα και ήδη έχει δοθεί εντολή για προανάκριση, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες που έχασε τη ζωή του το 9χρονο αγοράκι.

Πηγή: tvstar.gr/lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ