Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως την Παρασκευή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Θεσσαλονίκη από σήμερα έως και την Παρασκευή, λόγω των εργασιών του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Σερβίας και της Τριμερούς Συνάντησης Ελλάδας – Σερβίας – Βουλγαρίας -παρουσία του Έλληνα και του Βούλγαρου πρωθυπουργού, και του Σέρβου πρόεδρου- αλλά και της αναγόρευσης του πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε επίτιμου διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο δεξιό κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων μέρος του οδοστρώματος της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Β.Χατζή μέχρι το ύψος του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του δήμου Θεσσαλονίκης, από ώρα 12:00 της Τετάρτης έως 14:00 ώρα της Παρασκευής.

– Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Αγίας Τριάδος, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Β.Γεωργίου, από ώρα 12:00 της Τετάρτης έως 14:00 ώρα της Παρασκευής.

– Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Μαρίας Κάλλας στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Παπανδρέου μέχρι τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου, από ώρα 16:00 της Τετάρτης έως 23:59 ώρα της Πέμπτης.

– Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού 25ης Μαρτίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Μαρία Κάλλας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γ.Παπανδρέου, από ώρα 16:00 της Τετάρτης έως 23:59 ώρα της Πέμπτης.

– Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Ναπ. Ζέρβα, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Στρατού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασ. Γεωργίου, από ώρα 06:00 της Πέμπτης έως 23:59 ώρα της ιδίας ημέρας.

– Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Γκύζη, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασ. Γεωργίου, από ώρα 06:00 της Πέμπτης 13-07-2017 έως 23:59 ώρα της ιδίας ημέρας.

– Απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Λύτρα, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Βασ. Γεωργίου μέχρι τη συμβολή της με τη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, από ώρα 06:00 της Πέμπτης έως 23:59 ώρα της ιδίας ημέρας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ