Η Χριστίνα Ψάλτη ξεσπά και απαντά σε όσα την κατηγορούν – ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική της απάντηση για όσα την κατηγορούν η κόρη και ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, έδωσε η σύζυγός του, Χριστίνα.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του “Ε”, η Χριστίνα Ψάλτη υποστηρίζει πως “Αυτό είναι ένα μίσος πολλών ετών. Πονάω πάρα πολύ με όλον αυτόν τον πόλεμο που γίνεται στο πρόσωπό μου”, και συνεχίζει:

“Εγώ και η μητέρα μου είχαμε φτιάξει τις σχέσεις του Στάθη με την κόρη και η πρώην γυναίκα του μου φιλούσε τα χέρια. Γιατί είχαν χαλάσει οι σχέσεις λόγω οικονομικών, όλα αυτά είναι θέμα οικονομικών. Ο Στάθης επειδή έδινε ένα μεγάλο ποσό κάθε μήνα, κάποια στιγμή αυτό ελαττώθηκε γιατί η οικονομική κρίση ήρθε και σε μας και τους έδινε πολύ λιγότερα. Εκεί που ας πούμε τους έδινε 5 χιλιάρικα τον μήνα, ξαφνικά έγιναν λιγότερα. Καλά, πάντα υπήρχε μίσος προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν προσωπικό. Όποια γυναίκα και να ‘ταν δίπλα του θα συνέβαινε αυτό. Με έβριζαν, δεν με αποδέχονταν. Τώρα που έφυγε ο Στάθης βγάζουν όλο αυτό το μίσος ετών”.

Σχετικά με τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα, αλλά και την κόρη του ηθοποιού Μαρία Ψάλτη, δήλωσε: «Όσο για τον Ρώτα, αυτόν τον λυπάμαι, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει κατάθλιψη, που είναι άρρωστος, το βλέπετε κι εσείς. Είναι με χάπια, είναι όλα ψέμματα. Τι να πρωτοπώ; Να πω που στην εντατική εγώ την πήρα τηλέφωνο που ήταν στο εξοχικό της και την παρακαλούσα να έρθει; Να πω ότι ένα βράδυ της ζήτησα να μείνει και μου είπε βάλε αποκλειστική;» λέει πικραμένη η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε χωρίσει με τον ηθοποιό, όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Ρώτας.

Τέλος ανέφερε ότι έχει πάρει δάνειο για την οικογένεια του Στάθη Ψάλτη. «Έχω χρεωθεί κι εγώ δάνειο γι’ αυτούς τους ανθρώπους, γιατί πια δεν μπορούσε να πάρει ο Στάθης. Κάποια στιγμή μου είπε: “Σε παρακαλώ, μπορείς να το κάνεις αυτό για μένα”; Και λέω ναι και το έκανα. Χρεωμένη και με δάνειο. Τώρα νομίζω είναι 30.000 ευρώ. Ήδη έγινε το πρώτο δικαστήριο», είπε.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ