Η προσπέραση λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή – ΦΩΤΟ

Τυχερή, μέσα στην ατυχία της, στάθηκε σήμερα το πρωί μία 46χρονη οδηγός, η οποία κινούνταν από τη Λαμία προς το Μοσχοχώρι, όπου διαμένει.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με το lamiareport.gr, λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής, όταν η 46χρονη, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα.

Κατά την προσπέραση, η οδηγός δεν είχε παρατηρήσει ότι από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν ένα ποδήλατο, το οποίο είδε ξαφνικά μπροστά της, με αποτέλεσμα να κάνει έναν απότομο ελιγμό που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

Το αυτοκίνητο της 46χρονης έπεσε σε κολώνα του ΟΤΕ, την οποία έκοψε και στη συνέχεια προσγειώθηκε μέσα στην πυκνή βλάστηση, στο πρανές του δρόμου.

Η οδηγός του οχήματος που επιχείρησε να προσπεράσει η 46χρονη είδε το τροχαίο ατύχημα και σταμάτησε.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η οδηγός που σταμάτησε να προσφέρει βοήθεια δεν είχε κινητό τηλέφωνο για να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και προσπαθούσε να σταματήσει τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι όμως δεν σταματούσαν.

Ευτυχώς ένας γνωστός της οδηγού περνούσε από το σημείο, σταμάτησε και αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ στη συνέχεια την Πυροσβεστική και την Τροχαία.

«Ευτυχώς που σταμάτησε η γυναίκα και ενημέρωσε γιατί διαφορετικά το αυτοκίνητο δεν θα το βρίσκαμε, αφού δεν φαινόταν από το δρόμο. Είχε κρυφτεί από τη βλάστηση….», είπε ένας από τους αστυνομικούς που έφτασε από τους πρώτους στο σημείο.

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν την 46χρονη οδηγό, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες από το lamiareport.gr:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ