Η κραυγή αγωνίας που έσωσε την 22χρονη φοιτήτρια και η στιγμή της επέμβασης των αστυνομικών

Οι λεπτομέρειες από την επιχείρηση των δύο αστυνομικών στο σπίτι του 52χρονου, ο οποίος κρατούσε όμηρο την 22χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη, δείχνουν ότι η επέμβασή τους ήταν καίρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 22χρονη φοιτήτρια είχε ενημερώσει τους γονείς της ότι θα εργαζόταν στον 52χρονο, αλλά δεν τους είχε πει που ακριβώς ήταν το σπίτι του. Έτσι γνώριζαν μόνο την περιοχή που θα δούλευε η κόρη τους.

Όταν οι γονείς της φοιτήτριας έχασαν την επαφή με το κινητό της, έφυγαν από τον Πύργο Ηλείας, όπου διαμένουν και πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου για να καταγγείλλουν την εξαφάνισή της.

Στη συνέχεια έφυγαν και πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης, όπου και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς για την εξαφάνιση της κόρης τους, αναφέροντας και το όνομα του ανθρώπου στον οποίο θα εργαζόταν η 22χρονη φοιτήτρια.

Οι αστυνομικοί απευθύνθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου Δάφνης και έτσι εντόπισαν το διαμέρισμα του 52χρονου.

Οι αστυνομικοί έξω από το σπίτι του 52χρονου

Φτάνοντας οι δύο αστυνομικοί έξω από το διαμέρισμα του 52χρονου, του χτυπούν την πόρτα. Εκείνος δεν ανοίγει και τους μιλάει από ένα διπλανό παραθυράκι, λέγοντας πως το κορίτσι ήταν όντως εκεί, αλλά έφυγε. Όταν οι δύο αστυνομικοί του ζήτησαν να μπουν στο διαμέρισμα να ελέγξουν τον χώρο, αυτός αρνήθηκε.

Οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν, αλλά δεν έφυγαν από το σημείο, στήνοντας καρτέρι σε κοντινή απόσταση, περιμένοντας τον δικαστικό λειτουργό.

Η απεγνωσμένη κραυγή της 22χρονης φοιτήτριας που την έσωσε

Ενώ οι δύο αστυνομικοί περίμεναν σε κοντινή απόσταση τον δικαστικό λειτουργό, άκουσαν μία “πνιγμένη” φωνή που καλούσε σε βοήθεια. Άμεσα, επικοινωνούν με την υπηρεσία τους για οδηγίες και ενημερώνουν τους ανωτέρους τους για το όλο περιστατικό. “Μην περιμένετε τίποτα. Σπάστε την πόρτα. Μπείτε μέσα”, ήταν η εντολή που τους δόθηκε και έδρασαν άμεσα.

Οι δύο αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ